Fatrafol - zatekanie poza stenovu listu

Ahojte, ma niekto skusenosti so zatekanim vody poza stenovu listu Fatrafolu? Je to vobec mozne? Vzdy ked zaprsi silnejsi dazd tak mame mokru stenu v suterene. Zda sa ze vlhkost ide po betonovej stene poza stenovu listu Fatrafolu, ma s tym niekto skusenosti? V drenazi nie je nejaky pohyb vody, ide o ilovitu podu. M
Odpovedať
Treba pozriet ci to je dobre zatmelene, kym tam nieje fasada suchnuta do stenovej listy tak moze to tade zatekat
Odpovedať
Profilova fotka
Mne tiez zateka pod tou listou vakaflex a silikonu je tam mrte ale ked som kukal od fasady sa odskeril ..nedrzi na nej a alternativu som este nehladal. Mozno niekto da tip.
Odpovedať
@wolodymyr kuknem ked budem doma. Je to od siky nieco.
Odpovedať
@wolodymyr je to obycajny sikaflex, tmel a lepidlo v jednom. Su aj ine trvalo pruzne tmely od siky alebo inych vyrobcov,vacsina dava k tomu este primer. Na male spary to drzi paradne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefsv dakujem za radu a rozsirenie obzorov. Maju Siku vedla v stavebninach pojdem to kupit.
Odpovedať
@wolodymyr @jozefsv @Roman Kohýl tmelili sme to, ale zda sa, ze tmel nefunguje ... aj tak ta vlhkost ide po stene/v stene ...
Odpovedať
@michel_2 kym to nezateplis alebo tomu nedas omietku tak betonove tvarnice su nasiakave a verim ze nie idealne zaliate bez spar takze ta voda bude presakovat. Ked to potom prekryjes,problem sa musi stratit.
Odpovedať
@jozefsv OK, ale co s podlahou v suterene (polystyren+poter), robit ju napriek vlhkym murom?
Odpovedať
@michel_2 kludne by som podlahu spravil, trochu to mozno preschne ked nebude tolko prsat. Potom pouzit priemyselny odvlhcovac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?