Čo s veľkou vlhkosťou v zaizolovanom dome?

Profilova fotka
prosim odbornikov aby mi poradili, čo robit v pripade vysokej vlhkosti a zamakania domu. Vsetko je vraj super zaizolovane a aj tak mame problem vid foto.. este chapem, ze roh moze tahat vodu mozno z vonkajsej terasy, ale druha fotka je stred kuchyne, kde nema odkial byt vlhko .. tak to je na otazku... prosim poradte!
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa fotky veľmi ťažko identifikovať problém, v každom prípade je nutné zistiť, odkiaľ vlhkosť pochádza, či sa prejavuje hlavne v čase zrážok a v suchom počasí sa fľaky vysušujú a zmenšujú, alebo neustále rastú bez ohľadu na počasie, čo by mohlo znamenať, že je vysoká hladina spodnej vody, ale o tom by ste asi vedeli, alebo, že je poškodený niektorý rozvod médií v byte (vodovod, kanalizácia, kúrenie). Až po zistení príčiny sa dá začať pracovať na jej odstránení a odstránení následkov. Podobné fľaky som videl aj na zle vetranej stavbe po ukončení mokrých procesov po cca 3 týždňoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
aj my sme mali podobne flaky ako pise peter, malovalo sa , penetrovalo pod tapety naraz 200 m2 a z toho bola ta vlhkost. ako prisla odisla ale re istou som vsetko postriekala hned riedenym savom a vetrala,vetrala a hned ako som ich objacvila som ich ceruzkou obkreslila aby som videla ci budu stupat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?