Čiastočné podpivničenie

Nasiel som tu zopar prispevkou na tuto temu ale nedostatocnych. Ake mate skusenosti s ciastocnym podpivnicenim. Cital som o problemoch so sadanim domu a taktiez su tu nazory, ze z financneho hladiska uz lepsie je ist do plnej pivnice (ciastocna pivnica vyzaduje zlozitejsie techniku stavby). Aky je rozdiel v rozpocne? Ked plna picnica je 1/3 z ceny. Kolko vyjde 50% podpivnicenie? Dom bude na rovine. Vdaka za kazdu radu...
Odpovedať
Ahoj aj ja si prezerám príspevky a mám dilemu..projekt som už zadala..a v ňom tiež jedno krídlo domu(dom máme do L) musíme skrz prevýšenie pozemku podpivničiť. Dostatočné skúsenosti nadobudneme ak si s tými čiastočnými pivnicami postavíme domy sami a potom budeme múdrejší..teda na vlastnej koži to skúsime :-| ..čím viac tu čítam príspevky tým viac sa mi prehlbuje vráska na čele..idem to cez víkend konzultovať..ale hádam nie sme prví čo tak idú stavať a pre pána veď určite je technický postup aby bolo všetko ok..a cena uvidíme netuším ale ak nezmeníme projekt nič iné nezostáva len sa do toho pustiť a potom budem možno nadávať a hlavne budem múdrejšia..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, aj ja by som bola rada, keby mi niekto poradil ohľadom čiastočného podpivničenia. Zaujímalo by ma či je veľký rozdiel v cene podpivničenia polovice domu a celého domu, podľa mňa tam ani veľký rozdiel nie je lenže manžel chce podpivničiť len polovicu a mne sa zda zbytočné vymurovať pivnice a zasypať ich, keďže sklon pozemku je len 1 meter takže by sme museli ešte dosť nadmurovať a zasypávať. Dom ma rozmer 8x8. Ďakujem za vaše rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?