Cena za vytrhanie starych zakladov..

Ahojte, potrebujem zistit, kolko cca by vyslo vytrhanie pôvodných zakladov stareho domu v tvare L o rozmeroch 16m dlzka, sirka 10m a na zuzenej casti by bola sirka 7m? Dom je ciastocne podpivniceny, ale pivnica je max 1.30m vysoka, je cca pod polkou tej sirsej casti domu. Ktora firma by to vedela urobit a kolko by to priblizne vyslo? Dakujem za rady a info..
Odpovedať
Profilova fotka
. 7542,35 eur....... ale to je naozaj len priblizne...... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
UDS-ka a jedna Tartrovka to urobia za jeden deň.Ale koľko stojí smetisko a odvoz na smetisko to si musíte zistiť sami.
Odpovedať
Najviac stoji odvoz a odovzdanie sute. Ak to chcete rychlo vycistit, tak urobte par fotiek a dajte si u blizkych stavebnych firiem urobit cenovu ponuku, mozno niektora z nich bude vediet sut pouzit na inej stavbe, ak vas to tak netlaci, tak skuste najskor v obci zistit, ci niekto nevie vyuzit sut, pripadne ak mate vacsi pozemok, tak vam staci bagertraktor, ktory vytrha zaklady a necha ich u vas, to stoji cca 25-30€/hodinu.
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne musi mat bagertraktor buracie kladivo, a pokial v zakladoch nieje armatura tak s vyvozom betonovej sute nemusi byt problem, staci sa len povypytovat v blizkom okoll ci niekto nepotrebuje nieco zaviest. Ale su aj recyklatori betonovej sute ktori to melú. Bagertraktor 1hod 30€, tatrovka 1,3€ za km plus nejake stojne
Odpovedať
Dakujem za info.. Toto som vsak vedela.. nieco konkretnejsie?? Budem velmi vdacna. Nejake skusenosti.. ??? :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?