Firma Awesome group, s.r.o. - hľadáme referencie

Ahojte, mal niekto skusenosti s firmou Awesome group? Je to stavebna firma a hladame referncie. Vdaka za kazde info :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Skús prebehnúť skupiny s dobrými aj zlými referenciami, dá sa tam normálne aj vyhľadávať podľa kľúčových slov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Velmi zla skusenost s konatelom ,,Dušan Štefčík,, referencie su take ze Vam všetko prepačenym po.... a potom sa tvari ze ja nič ja muzikant
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dali u nich robit cenovu ponuku, velmi cudny pristup. Cenu garantovali len jeden mesiac. Cena bola jedna z najvyssich
Odpovedať
@rastozdenka stvebnu cinnost nemaju ani v obchodnom registri https://finstat.sk/45669520/obchodny_... a nemaju ziadny obrat
Odpovedať
@zita19 ale majú! Volá sa to uskutočňovanie stavieb a ich zmien. Tento pán ma viecero firiem. Kedysi sa mu darilo...robil veľké zákazky. Nepohodli sa z 3tim spoločníkom, a nakoniec ani s druhým. Cca 2roky to len lepí zo suflikantami.
Odpovedať
Aj nám robil cenovú ponuku síce bola dobra, ale ju tiež garantoval len na mesiac. Tak sme rozhodli pre a dali sme mu zálohu a už tyzden nedvíha telefón.
Odpovedať
@tominohorvath od (od: 02.02.2018) a predtym to robil ako ?
Odpovedať
@dusantt čo ako robil predtým? Čo od 2.22018?
Odpovedať
@tominohorvath pises mi, ze ma stavebnu cinnost v predmere podnikania, @dusantt pise, ze to ma od februara, dsantt sa ta pyta, ze co robil do februara, ked nemal stavarinu v predmete podnikania. Uz chapes otazku? Ale asi ho dobre poznas, ked vies, ze sa rozkamaratil so spolocnikmi. Ked esre zahlodnes nejake detaily o milenkach, rak ta zachlosti lrazdnym mechom od cementu :-D
Odpovedať
@zita19 do februára "robil" cez stavebnú činnosť cez svoje iné (5) firmy. :-) zaujímavé je že aj nepravdy onom píšu, tak ako ty😁
Odpovedať
@tominohorvath ja som len hodila link na finstat, to, ze som tam nenasla tak kvalitne zamaskovanu stavebnu cinnost, nie je klamstvo. Pokial viem, tak na finstate su zhrnute udaje z viacerych verejne pristupnych a oficialnych zdrojov ako obchodny register, rocne uzavierky, soc a, zdravotne poistovne. A zas nejaky tajtrlik mi nestoji za tolku namahu aby som ho dohladavala vo vsetkych firmach kde kedy fungoval ako statutar, vlastnik, podielnik a co ja viem co este. Ked niekto retazovo zaklada srocky tak bud je to chronicky bankrotar z nesikovnosti a nevedomosti alebo niekto tak vyjebabrany, ze by som s nim radsej ziadny kseft, ani o rolku toaletaku, nerobila Ked finsat nepise pravdu, nedajboze klame, tak nech si to vybavi s nim
Odpovedať
@zita19 nehnevaj sa ale ty si dala odkaz na link ! A tvrdíš ze nemá stavebnú činnosť. A pritom stačí kliknúť na farebný nápis pod textom. Neviem čo splietas o zhrnuti, a o finsate. Jednoducho si sa pomýlila ....... a takto vznikajú klebety. Zeleným "zobraziť kompletný zoznam..."
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janka11b co ste sa do mna tak obuli? Aj kebyze mal tu stavebnu cinnost v predmete podnikania, firma, ktora ma trzby 0€ rocne tri roky po sebe je viac ako divna. Tak bud nieco niekomu dodam a mam trzby alebo carujem s uctovnicstve a ojebabravam nielen stat ale aj zakaznikov
Odpovedať
Profilova fotka
@janka11b rozklikol som si to v orgináli, strata za rok 2017 500€, majetok 2500€, to je menej ako bežný remeselník, a "prípravné práce k realizácii stavby" nie je stavebná činnosť, na to potrebuje aspoň garanta, teda odborne spôsobilú osobu s razítkom stavbyvedúceho, ktorá musí byť jeho zamestnancom. To, že u nás je stavebníctvo neriadené a poškodzuje nielen jednotlivcov ale celú spoločnosť , je len dôsledok neusporiadanej spoločnosti, dúfajme, že vo vývoji.
Odpovedať
@jan45 @zita19 kašlem na tržby, poctivosť. Keď niekto napíše že "stavebnú činnosť ani nemajú v obchodnom registri" a pritom dá aj link kde je to napísané že majú ! Stačí kliknúť na výrazné písmená....a zobrazia sa ďalšie predmety podnikania...??!! Mna nezaujíma ako podniká. Toto je príklad jedna babka povedala. Jedná babka povedala klamstvo a ďalšie babky tiež. PS: povedzme si otvorene ! Napríklad taký Vas zubár...tiež je sro. Pozrite si jeho účtovné uzávierky, koľko on má obrat a mesačný zisk. Či by z toho vyzil. :-)
Odpovedať
@tominohorvath pozeram, ze moj "zubar" by z toho celkom aj vyzil: https://finstat.sk/36837881
Odpovedať
@zita19 keď niekto napíše nepravdu , a namiesto priznania si chyby. Sa vyhovára na finsat že má "kvalitne zamaskovanu"😂😂. Každý sme iný.
Odpovedať
@janka11b @tominohorvath je mi ukradnuty ten vas tajtrlik, ja by som si od neho nenachala ani vykop na zaklady spravit, lebo to je asi tolko co sa v tej jeho cinnosti "prípravné práce k realizácii stavby" moze spravit. Pripadne by na stavenisku este mohol travu pokosit. Stavebna cinnost sa v obchodnom registri vola inac, napríklad Realizacia pozemných stavieb. Ale mne nastastie sluzby tohto konkrétneho tajtrlika netreba, a vy sa zariadte ako uznate. Toto je diskusia o tom, ze ci je doveryhodny. Pre mna nie je. Bodka. Hadam zakladatelovi temy pomoze viac, aspon bude pri jednani s menovanym panom obozretnejsi. ako vase obvinovanie mojej osoby z klamstva (co mi je tiez u prd*l*)
Odpovedať
@zita19 mne je tiež ukradnutý, ale podstatné, je charakter osoby. niekto si prizná chybu, niekto sa ospravedlní, niekto bude zahovárať a alibisticky ukazovať na druhého. PS: v OR sa to volá uskutočnovanie stavieb a ich zmien !!!!
Odpovedať
@gashtaan poctivec, môj má zisk za rok 2600€ (priznaných).
Odpovedať
@tominohorvath napr moj zubar ma trzby 200 tisic rocne, ale s porovnanim s gasthaanovim je slaby :D
Odpovedať
@tominohorvath sypem si popol na hlavu, ze som prehliadla jeho najsamdolezitejsi predmet podnikania v tolkej vate co tam ma. Len este mi povedz komu sa mam ospravedlnit a aku formu zvolit. Tebe, @janka11b alebo hadam tomu horemenovanemu !uspesnemu" podnikatelovi, ktory napriek sirokemu portfoliu svojich predmetov cinnosti tak uspesne podnika, ze ani obrat netvori? Uz budes kludne spat?
Odpovedať
@zita19 😂😂😂😂trápne cirkusy.
Odpovedať
@tominohorvath ano, pan co v zivote nic neprehliadol a ma patent na dokonalost. Poucim sa.
Odpovedať
@zita19 nič také netvrdím. Len keď urobím chybu tak ju priznám. Nenadávam do tajtrlikov tomu okom šírom nepravdu. A nesnažím sa mať za každú cenu posledné slovo.
Odpovedať
@rastozdenka Momentálne mi stavia resp. nestavia dom. :-( Ak chceš ti do mailu napíšem skúsenosti s ním. Rozhodne sa s ním do ničoho nepúšťaj!!! Väčšiu chybu by si nespravil.
Odpovedať
@janka19955 tá firma nikdy nezobrala zálohu a že by nedvihali telefón. Môžete napísať koľko zobrali a ze kde konkrétne staviate? Inak si môžme myslieť ze zbytočne zavádzate. Toto fórum neslúži na vybavovanie si účtov, myslím si.
Odpovedať
@klexy už keď ochotne napíšete meno konateľa, tak sa môžete vyjadriť že čo po... Predpokladám že vám to nestaval osobne. Je trochu čudné presne vypísať meno a firmu a o konkrétnych detailoch sa nechcieť rozpisat.
Odpovedať
@max245 môžem ja porosiť bližšie informácie do mailu
Odpovedať
@peugeott čo ste jeho kamarát ?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?