Aku miesacku miesto Hecht 2117

Profilova fotka
Ahojte, mam miesacku hecht 2117 a praskol mi na nej zvar. zamiesal som tak 1 1/4 palety cementu. zakazdym jedno vrecko. Rozmyslam, co miesto nej (neviem, ci mi to zreklamuju, ale pochybujem). Ci nie je rozumnejsie zobrat daco na viac furikov a plnit to ako do teraz na dva furiky? predpokladam, ze miesacka s vacsim bubnom bude mat aj lepsie plechy. totiz robim oporny mur z DT20 a tam pojdu aspon dve palety cementu. to si budem miesat sam. vdaka za radu.
Odpovedať
@dorwin mame miesacku schepach a drzi roky. Preslo cez nu uz tolko betonu ze ani domiesavac by sa nemusel hanbit😉. Nemenil sa ani remen a nema problem ani so suchym betonom. Dalsia moznost je pozicovna...cca 15€ na den.
Odpovedať
Bazos je plny miesaciek za rozumnu cenu. Sice niektore su doma robene, ale lepsie ako tieto tenkostenne zlepeniny. Ja som davnejsie kupil doma robenu mesiacku na 6 furikov, s liatinovym vencom, masivnou konstrukciou s hrubostennych profilov, za par eur.
Odpovedať
@dorwin reklamovat
Odpovedať
Profilova fotka
@dorwin veď ak máš v záruke,tak to ti musia zreklamovať. ja mám tiež takúto ale celá je modrá,asi schepach. Namiešalo to už veľa betónu a nielen v mojich rukách. Zatiaľ no problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?