Ako sa stavia bazén??

Zaujímalo by ma ako sa stavia bazén?? Myslím murovaný. Urobili sme platňu. A teraz začiname murovať s hačkami. Treba tam daku špecialnu izolaciu?? Či už len normalne potiahnuť dohora a obložiť kachličkami?? Mate niekto skusenosti??
Odpovedať
no myslim ze to len take jednoduche nebude... 8-)
Odpovedať
http://mojdom.zoznam.sk/gl/3526/2/Baz...
Odpovedať
www.izonovum.sk podmenu SUBERtres a následne odporúčam podsekciu Referencie. Sú tam zaujímavé fotky a odporúčania k Vašej otázke.
Odpovedať
Profilova fotka
@mufka.janka segra ma murovany bazen... vystavali ho a potom im ho jedna firma prisla potiahnut takou foliou akoby , co vyzera ako nater , ktora sa prilnula na tie tvarnice.... ma ho uz asi 9r a stale je OK :) na zimu sa vypusta do 1/3... maju k tomu aj filtraciu a cele vybavenie, vsetko robili svojpomocne, akurat techniku a ten nater specialny im robila firma , co robi bazeny.. Kachlicky neodporucam, praskaju, bazeny tečú atd....( teplo - mraz..) alebo si kupte z Mountfieldu, cenovo to vychadza najlacnejsie... kuk na ich stranku....
Odpovedať
@katrin21 diky. Mam rada tvoje komenty. Lebo maju hlavu aj pätu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mufka.janka ;-) dakujem :-) niekde v inej teme o bazenoch je aj fotka toho bazenu...
Odpovedať
@katrin21 už som našla diky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@katrin21 Ahoj, možem sa spýtať akej firme si dala spraviť sestra bazén? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ferikxixi sestra si to robila svojpomocne, muroval moj ocino a akurat sklolaminat jej robila nejaka firma , co sa tym zaobera... uz su to roky, neviem, ci si bude pamatať, ze kto, ale mozem sa opytat...Technologiu( filtraciu a pod. neviem ci brali tiez od nich,alebo pokupili extra niekde....) Ale funguje doteraz v poriadku :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, aj my sme si doma zriadili nas domaci bazen. Mozno vam pomoze aj nas pribeh: http://www.zariadim.sk/blog/item?id=12
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?