Znaky záhradníkov/robotníkov

Ahojte, prosím Vás poznáte nejaké tajne znaky ukrajinských robotníkov?? Mali sme dnes konflikt so zahradnou architektou (cez telefón) je jedno čo sa stalo.. Robotnici si úžastny však po odchode keď sme neboli doma nám nechali otvorenú bránu a dva kamene pred vchodovými dverami???? Prišlo mi to naozaj cudne.. 🙏
Odpovedať
@baleehop to analyzuješ všetko, čo si všimneš? :-D tak poraď, moja pár mesačná dcéra mi dnes ukazovala "figu borovú". mám sa začať báť? dokonca aj pár f u c k e r o v nám už poukazovala. ak im neveríš, tak si si ich nemala zajednať. pri každom človeku, čo si ho pustíš do dvora či domu je riziko. ak ste spokojní, tak don´t worry, be happy. existuje milión dôvodov tých skál. rozmýšľam a ani si nespomeniem, čo všetko by sa mohlo zdať divné na tom, čo som ja a moji ľudia dnes spravili. niektoré veci môžu byť skutočne nepochopiteľné pre diváka. a pritom možno nemajú žiadny špeciálny dôvod. a niektoré sú obyčajné vychytávky. kameňmi pred vchodom si napr. mohli označiť, ktorý dom a brána sú tie správne. niekto to potrebuje. viem si to živo predstaviť. spôsob navigácie. a na fajront sa zvyčajne ľudia ponáhľajú, možno sa niekto po niečo vracal z už odchádzajúceho auta a nezabuchli dobre bránu a tobôž neodstránili kamene. čo ja viem... ja som napr. včera videl divnú situáciu, že na semaforoch spolujazdec v aute vedľa mňa hrubo škaredo zaklial (na celú križovatku bolo počuť), o pár sekúnd vystúpil a prestúpil do taxíku pred tým autom. budem sa čudovať? je xyz dôvodov, prečo to mohol spraviť.
Odpovedať
@baleehop Dali ti jasne najavo, že keď nezaplatíš, tak príde cez otvorenú bránu a tými kameňmi ti rozbijú okná.... :-D :-D Alebo len jednoducho tými kameňmi mali zaťažený projekt, ktorý mali položený pred dverami, aby im ho vietor neodfúkol a pri odchode zabudli zabuchnúť bránku.
Odpovedať
uzasTni... to snad nie je prada. Mali ste konflikt s architektkou alebo s Ukrajincami? Nespajas nahodou nesuvisiace javy?
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz ako nechapem, s cim mate problem, ci s nou alebo s robotnikmi... Nie je hlavne, ze je robota dobre spravena? Pokial chces nejaky nazor, tak to musis presnejsie ozrejmit, co sa tam vlastne stalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?