Zelena stena

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti?
Odpovedať
@kukokukokuko a co potrebujes vediet? Moc nerozumiem? Na stene ti rastu rastliny no?
Odpovedať
Profilova fotka
@kukokukokuko je s tým kopu roboty ale ak sa človek stará, tak je to pekné :-)
Odpovedať
To sa ti paci takato zelena stena @kukokukokuko?? Ved to uz nie je moc trendy a ako napisal ssp, tak sa treba o tom starat aby to vyzeralo dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Chcel by som niečo podobné v lete urobiť, mám pružiny zo starej sedačky a do toho by som to chcel, chcel by som to obaliť do takej tej zelenej tkaniny a do toho dať zeminu a tak to spraviť. Len musím to vymyslieť nejako tak, myslím kvety, tie rastliny nakombinovať aby im vyhovovali rovnaké podmienky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kukokukokuko skús sa opýtať vo flowers diana :) Robia takéto veci, ale zaplatí sa za to dosť a treba sa dosť starať :)
Odpovedať
@huliana ze to nie je trendy? Prave teraz sa stava trendy vsetko co zlepsi mikroklimu. Zelena stena je jedna z moznosti.
Odpovedať
Fakt? Lebo ja som to uz dobre dlho na ziadnom dome nevidela @zita19.
Odpovedať
@hulianaa nemylis si ty stenu porastenu brectanom alebo pavinicom? Lebo zelena stena je o hodny kus ine a povedala by som, ze je to skor novinka ako nieco co uz je OUT
Odpovedať
@kukokukokuko došiel si na niečo ako to urobiť? tiež sa mi to páči a môže to vyzerať veľmi dobre, len ja by som chcela si to sama urobiť, nedať to robiť niekomu :-)
Odpovedať
@janula_be najvacsi problem je zohnat tie "nadoby" v ktorých sa to pestuje. Ked uz toto budes mat, tak "len" poriadne odizolovat od steny, dobre ukotvit do steny, vyriesit zavlahu a vysadit. Ale principialne to nie je nic zlozite. X speci zavesnych nadob nad sebou, vyplnených substrátom. A este treba rozhodnut ci to bude mat vyzivny substrat alebo to bude fungovat na hydroponickom principe. Ale co viem, na eBay sa tie nadoby zohnat daju, aj na Amazone.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 tie nadoby je problem zohnat, ja som to tiez hladal, ze do coho by to bolo vhodne a nasiel som system pixel garden, vyzera to celkom dobre, prakticky, nasiel som aj ako sa to realizuje, len este som si nezistil, ze ako sa pohybuje cena takejto zalezitosti, to sa obavam, ze budem este prekvapeny :-D
Odpovedať
@vasomartino no tiez by som si pred odhalenim ceny radsej hrkla aby so mnou nehrklo :-p Ja som zas niekde videla system kde boli na kolajnickach zacvaknute boxy podobne tym co sa pouzivaju v dielnach na skrutky. To vyzeralo celkom zaujimavo. Ale fakt to chce mat dobre vyrobene, vsak aj hlina aj voda aj rastliny nieco vazia a este rizikove prostredie pre kazdu konstrukciu, vlhko, voda... Nieco na ten system, ak si vies predstavit https://www.obi.sk/skladovacie-system...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zita19 este by bolo dobre nejako potom poriesit mozno samozavlazovanie pri takomto niecom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to paráda, ale isto s tým je kopec práce. Odhliadnuc od toho, že to v tej zeleni bude aj celkom žiť, tak by som bol povedal, že najväčší problém bude práve s tým zavlažovaním
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 tieto boxy mam doma asi dvoje, len naco to dat, na co to pripevnit aby to dobre bolo aby to nejako neovislo vahou?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?