Záhradný nábytok Ikea

Máte niekto skúsenosti so záhradným dreveným nábytkom Ikea? Je v priaznivej cene - iné zostavy sú zhruba v dvojnásobnej cene. Kúpili by ste si ho? Je z masívnej akácie, buď olejovaný, alebo glazúrovaný. Dik
Odpovedať
mame stolicky akacia olej uz 8-9 rokov, celorocne boli vonku pod zakrytou terasou, tuto zimu prvykrat vnutri, olejovala som ich za tie roky 2x. Tie kazde 3-4 rok staci. Nic sa na nich neznicilo, sroby drzia prefektne, sme vonku cele leto, ranajky, vecere, vikenodve obedy.
Odpovedať
mozem odporucit jednu lacnu firmu mam od nich hojdacku a je v pohode Drevozahrada
Odpovedať
Profilova fotka
@michmikl tak ja mam len jednu stolicku na balkone, rodicia cely mini set - ten najlacnejsi, uz asi 5 rokov - stale je vonku, ani ho neprikryvaju, prsi nan, snezi nan, pali nan slnko.... vyzera trosku osuchano, ale mojej mame sa prave to na tom paci - no myslim ze ak by sa o ten nabytok starali tak ako pise @atlaska a asi ako o tom pisu aj v navode, vyzeral by stale ako skoro novy ;-) - co sa tyka pohodlia, srobikov, pevnosti - doporucujem ;-) a este poznamka - myslim, ze ak by sme si dali tu namahu a nabytok pekne naolejovali, a v zime zakryvali, tak by hned bol uplne ako novy ;-)
Odpovedať
Máte niekto skúsenosť s drevenými dlažbami z masívnej akácie z IKEY, s ich kvalitou z pohľadu využívania vo vonkajšom prostredí - nekrytom aj v zime a s ich údržbou. ďakujem za názor pomôže mi pri rozhodovaní ich kúpy.
Odpovedať
Profilova fotka
@akacia toto by ma tiež zaujímala lebo chcem kúpiť lehátka ÄPPLARÖ :) jedna znám má túto radu ale pod krytou terasou a na zimu ich schováva .. už pár rokov jej vydržali ...
Odpovedať
A čo tak tento najlacnejší set http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... ? Potrebujem prechodne, kým budu peniaze na niečo kvalitnejšie...
Odpovedať
...no neviem, ale tie výrobky sú podla mňa nové, tak asi skúsenosti podla mna budú asi žiadne....
Odpovedať
@luciaj Ja som si kúpila toto sedenie až 2x teda pre 8 ľudí..... cca pred 4 rokmi.... a odporúčam..... hneď prvú sezónu sme to natreli vodeodolným lakom tuším.... a skladujem to v lete v zime stále vonku, ale v altánku.... som spokojná.
Odpovedať
@mova0 presne tuto zostavu aj s lavickou? Tie sruby držia pevne, nie je to rozkyvane po čase? Dik za info:)
Odpovedať
@luciaj presne túto sadu..... manžel možno 2x dotiahol tým imbusákom a bolo po probléme..... ja som spokojná..... kúpila som si na to ešte podušky z Kauflandu a super..... spokojná.
Odpovedať
ahojte mna by zaujimalo ci nema niekto skusenost so slnecnikom z Ikey???... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
@mova0 ďakujem, veľmi si mi pomohla:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?