Záhradné osvetlenie zapustené do zeme

Ahojte modro-strechari. Viete nam niekto poradit ohladom zahradneho osvetlenia zapusteneho do zeme? Mate niekto v zahrade? Ako osvetluje priestor? Pripadne pridajte nejake foto..dakujeme :)
Odpovedať
Ja som si osvetlil cestu povedla domu takto.
Odpovedať
Kraasne...a mate foto svietidla aj za svetla?ze aky to ma tvar,sklo...atd :)
Odpovedať
Idem odfotit :)
Odpovedať
Velmi pekne to svieti v noci. Teraz ked su rokvitnute aj rastlinky je to uzasne.
Odpovedať
to sú od Philipsu nie ?
Odpovedať
Ano, presne Philips 16408/93/16 myGarden Dust stojanové tienidlo antracit 1x3W 230V
Odpovedať
Profilova fotka
my este zahradu neriesime, najprv treba dom postavit ale svokrovci maju tychto svetiel plnu zahradu ale oni maju vsetko solarne lampy, takto zapustene do zeme ale maju aj take tie solarne retaze a lampiony pozavesovane a aj ked nie su na elektriku tak chodniky dokazu celkom dobre osvetlit. nie je to ako keby si tam clovek svietil baterkou ale na prejdenie to staci
Odpovedať
mne sa toto vždy hrozne páčilo! @kolkol veľmi dobre to vyzerá. to máte normálne na elektrinu či ako? ja mám hrozne rada aj tiet také solárne lampioniky, čo spomínal mariohof a tie reťaze tiež, podľa mňa potom záhrada vyzerá v noci úplne inak. a teraz to už aj predávajú za pár eur, aj v lidli minule také mali sa mi vidí
Odpovedať
kolkol A to ste chceli tak aby vám to svietilo len takto do zeme? Teda v podstate takto na cestu, pod nohy. Je to praktické ale neviem takto je to len fotke a hrozne mi to ťahá oči. Potom keď sa človek pozerá pod nohy do svetla tak nevidí nič pred sebou.
Odpovedať
@zemnicka ved to napisal: 1x3W 230V / takze ano, je to klasicka elektrina co mas v zasuvkach 220-230V
Odpovedať
@roberttos Presne taketo svietidla som hladal. Fotka to vazne skresluje, nakolko svetlo vychadza zospodu, netaha mi to oci a vidim osvetleny chodnik. V praci mame tiez zahradne osvetlenie, ale svetlo vychadza zboku a je to velmi neprijemne na oci.
Odpovedať
@zemnicka Presne tak, je to na 230V a zapina to externy senzor pohybu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
jj poznám to, ja som to nakupoval tunak :) https://www.led-mat.sk/led-vonkajsie-...
Odpovedať
@kolkol Aha, no tak to potom hej. My nič také nemáme takže to takto neviem veľmi posúdiť ale asi máš pravdu, tá fotka to pravdepodobne dosť skresluje. Ale takto je to asi lepšie ako keby to človeku plešťalo do tváre.
Odpovedať
ono, keď to osvetluje zem je oveľa lepšie ako ked to svieti do vrchu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?