Záhradka na relax

Profilova fotka
Ahojte,som z Ba a so segrou hladame nejaku zahradku do prenajmu.Sme z Biskupic tak niekde tu naokolo. Mame auta ale zas nie nejak moooc daleko 😊 boli by sme radi ak by tam bola aspon voda a bez elektriny asi prezijeme 😁 ak by bola ak s nejakou chatkou ci unimobunkou je to velkeeee plus kedze mam aj krpca a chodil by a nami. Skor nam ide o relax ako sadenie ale tak nikdy nehovorim nikdy 😊 a tak okolo 50€/ mesiac je asi max. Uz som par obvolavala ale vsetko uz je obsadene. Budem rada ak niekto o niecom viete. Dakujeme 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Su tu skupiny, je tu skupina aj vasho mesta tak si skus aj tam napisat. Na bazosi pozeraj a podobne, tu sa na taketo inzeraty vacsinou len malo ludi ozve.
Odpovedať
Profilova fotka
@machac0 dakujem za radu..na bazosi som nalepena no stop 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@miselka007 Tak niekedy je to aj o tom cakani na ten "spravny" ;-)
Odpovedať
odporucam si este obehat zahradkarske osady v lokalitach, ktore by sa vam pacili. vytlacte si zopar takychto inzeratov, zalaminujte, alebo dajte do euroobalu a pripnite na hlavne brany. je tam mnozstvo starsich ludi, co internetove inzeraty neriesia. my sme tiez takto hladali a bolo to rozhodne lepsie ako obvolavat inzeraty.
Odpovedať
@miselka007 na obecnom úrade by Ti mali vedieť povedať či sú v danej lokalite záhradky na prenájom. Robí sa to tak aj v iných obciach či mestských štvrtiach, Biskupice asi nebudú výnimkou.
Odpovedať
Odporucam zajst do zahradkarskej osady, byvaju tam opustene zahrady, mozno susedia by vedeli dat kontakt, staci s tetuskami hodit cez plot rec. A ked nie tak sa da pozriet na katasri majitel a potom skusit oslovit. V nasej zahradkarskej osade je takych zahrad celkom dost, stari uz nevladzu, mladi o to nemaju zaujem. Ale my sme z KE, takze aj ked o dvoch takych volnych zahradkach viem, moc ti to nepomoze
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 @jabadaba @kkl82 dakujem vam za radu 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?