Hľadám firmu na výrobu altánku v Trenčianskom kraji

Ahojte, hladame majstrov / firmu v Trencianskom kraji, ktory vedia zhotovit altanok + pristresok podla vlastneho navrhu. Popripade sem mozte napisat Vase skusenosti s tymito firmami.
Odpovedať
Preco musi byt podla vlastneho navrhu ? Nejake nestandartne rozmery? Problemom moze byt cena a vobec ochota ist do niecoho extravagantneho....
Odpovedať
Záleží aj od toho, koľko peňazí chceš do toho dať. Ty môžeš mať návrh, ale predsa len je potrebné aby bol premyslený do posledného detailu. Aby nenastal nejaký problém či už pri bežnom používaní, pri zmene počasia a podobné veci. Treba dbať na viac ako len na vizuálny návrh altánku ;-)
Odpovedať
@martin_pacalik ahoj, neni to nic nestandartne. Len som nikde uz z hotovych altankov nevidela taky, aky by som chcela. Mal by mat tvar do pismena "L", lebo ho chceme v rohu pozemku. Z jednej casti by mal sluzit ako pristesok na drevo, v tej rohovej casti ako uschovna na zahradny nabytok, naradie, kosacku a z tej opacnej strany by mal byt pristresok na sedenie. Chceme to mat vsetko pri sebe a nie 3 zvlast budy kade tade na pozemku.
Odpovedať
@tomasjur ahoj, radi si nechame potom poradit od tych majstrov. Ja mam zatial len predstavu, detaily a rady by sme uz prebrali. Jasne, ze nech to je hlavne dobre spravene a nech to poriadne sluzi. Nemam predstavu, kolko byt to mohlo stat, tak preto sem pisem, rada by som si dala spravit cenove ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste zadat do guglu "moderne domceky" myslim, ze by to zodpovedalo Vasej predstave ale cenu by som videl niekde na 5 - 6 tis.
Odpovedať
@mawisch a aku strechu tam chcete? Plech,šindeľ, pripadne nad sedením iba trámy ako pergoly? Drevo ohoblovane, alebo pohľadoch kvh. Základ.dosku už máte?
Odpovedať
2700€ zo zrubovym obkladom,plechová strecha.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?