Vykladáte už prezimované rastlinky von aj na noc?

Budú ešte mráziky? Môže už nocovať vonku citrus, kaktusy, rozmarín a spol.? Bývame v severnej oblasti.
Odpovedať
Moje su ( v TN ) uz von, ale mozes checknut http://www.myforecast.com/bin/expande...
Odpovedať
nasa presklena logia je sice na juh a povies si, ze je presklena a tak je to ine, ale nechavame si ju aj tak otvorenu, a uz mesiac mame vonku cernicu, cucoriedku, jahodku, kaktusy, citrusy, matu, a teraz neviem, ci tymian alebo rozmarin, ale aj ine bylinky...
Odpovedať
nuž...najlepšie to predpovedá moja suseda 78 ročná teta...a ona hovorí , že bude ešte raz mráz, :-( že ešte dva týždne počkať. Ale aj ja som ich vyložil , akurát keď povedia že má byť mráz, ich večer postriekam vodou rozprašovačom. A to ich akosi ochráni.Na to som prišiel asi pred dvomi rokmi ,keď všetkým na okolo všetko primrzlo a mne nie lebo som večer polieval a všetko bolo mokré.No asi tá vrstva vody ich ochránila... neviem ale nezamrzli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jozfe, ved traja zamrznutí este......
Odpovedať
ja viem ale tento rok asi nebudú.Ja som aj teraz v šortkách a mágam sa v jazierku ako malý chlapec.. :-N
Odpovedať
roo ty davac citronovniky na jar von? na ktoru stranu? ja mam doma dva citrony sice nezaockovane nerodia ale aj tak by som ich skusila dat von lebo ich pestujem doma
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sice nemam citrusy, ale moje kvety su na oknach uz cca 2tyzdne aj v noci a predtym som ich otuzovala aspon na par hodin denne. Ked sa bojis este chladnej noci, tak im dopraj aspon pocs dna slnko a vecer daj dnu.
Odpovedať
mima1, mam len jeden citrus :-N , je kupeny na vysve, stepeny, raz hadam aj zarodi. Ale cez leto je stale vonku, cez studene obdobie v nevykurovanej miestnosti so svetlom. Ked som ho mala minuly rok v chodbe, kde je sice chladnejsie, ale aj tak sa tam kuri a obcas sa urobi prievan, ked sa otvoria dvere, zhodil listy, komplet vsetky. Jeden konarik mu potom ostal v strede holy, tuto zimu bol v tej nevykurovanej miestnosti (zachod pri garazi, haha) a ostal pekne olisteny. Aha, a strana - je to vychod az juhovychod, pod balkonom, tak nan neprsi. Akurat ze zavadzia :-D Ale v novom domceku uz bude mat svoje miestecko, kde zavadzat nebude - v zimnej zahrade. Podla najnovsich info zamrznuti uz nepridu ;-)
Odpovedať
Ach tie preklepy - na vystave bol kupeny samozrejme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?