Umelý trávnik ako podklad pod nadzemný bazén

Má niekto umelý trávník ako podklad pod nadzemný bazén? Minulý rok sme mali provizorne riešenie a uz by som to rada vyriesila dlhodobo a chcela by som sa vyhnut dalsej "betonovej" plochy. Obavam sa ako bude umely travnik vyzerat po odstranení bazena po lete.
Odpovedať
a nieje to jedno ako bude vyzerat? Ja by som ho nedavala, budete ho citit na nohach. M sme mali jednoduchy najlacnejsi koberec z obchodu. Travu sme mali pod detskym bazenikom 1x1,5m a nic mu nebolo akurat byval mokry, mali sme ho cez celu terasu aby sa decka nesmykali.
Odpovedať
prisli mi vzorky a same sa to vyriesilo. umely travnik nebude a budeme hladat dalej ine riesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinax Bežne sa to rieši tak, že plocha sa odburiní, položí sa tam zámková alebo iná dlažba na sucho, do piesku a na to položíte textíliu alebo hrubý koberec v tvare bazéna. Aj keď bazén niekedy nebude, zámkovú dlažbu pozbierate a kedykoľvek tam viete vysadiť trávu alebo vytvoriť záhon, žiadna betónová plocha. Niekomu postačí len starý koberec položený na tráve.
Odpovedať
tí, ktorí to nechcú riešiť betonom to niekedy riesia aj plastovými zatrávňovacími panelmi.. nájdete ich aj v našej ponuke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?