Technika Greenworks

Profilova fotka
Rozmyslam nad nejakou aku vyzinackou na zarovnanie okrajov travnika. Mam sice benzinoveho Dolmara s ktorym som velmi spokojny, ale na jemne prace okolo terasy nie je velmi vhodny. Kedze kazdy vyrobca ma inu baterku a nabijacku, hladam znacku, ktoru budem moct pouzivat v buducnosti aj pri inych zariadeniach. Pozeral som v Mounfielde Grennworks, je to sice Cina, ale vyzeralo to celkom solidne (na rozdiel od znacky Mounfieldu Patriot). Ma niekto nejake skusenosti, ci podrobnejsie informacie ?
Odpovedať
@majkoj mam kosacku s pojazdom GD40LM46SP 40V a strunovu G24LT 24V, funguju v pohode akumulatory som zatial nabijal len raz na zaciatku, kosacka je teraz na 50%, strunova na 25%, plocha cca 100 m2, kosil som 4x ku kosacke rychlonabijacku a 6Ah aku, k strunovej nabijacku a 2Ah aku konstrukcia vyzera solidne a pevne, strunova je lahka, ale pri dlhsej praci predsa len bolia ruky :) ked uz mam akumulatory a nabijacky, tak som zo sady pristrojov dokupil aj uhlovu brusku na 24V, sadu kotucov 115mm vcera v Lidli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@editorpo cital som recenzie na amazone a ludia sa stazuju ze ta strunova ide na 2Ah strasne kratko a vraj casto nejede automaticke predlzovanie struny. Funguje ti to ok ?
Odpovedať
@majkoj zatial som problem nemal, mozno zalezi aku strunu do toho das, hlavne spravny rozmer
Odpovedať
my mame aku kosacku tejto znacky (GW) a velka spokojnost. Planujeme dokupit aj ine zariadenia na spolocnu baterku.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimidlo aky typ mas a aku velku baterku , kolko toho nou pokosis ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?