Stavba vyvýšeného záhonu

co poviete.. zlepit druhu radu o prvu ? je to len na strkovom lozku. alebo radsej nechat iba ulozene na sebe?
Odpovedať
Zlepil by som... Nech to má aspoň akú takú stabilitu a možno by som to celé tak urobil, budete sa o to môcť oprieť keď tam budete volačo sadiť..
Odpovedať
@siengo budu iba dve rady ... akurat ked zatecie akebo zima podviha aby nepustilo to flexi lepidlo
Odpovedať
poradite ?
Odpovedať
@pitt2701 v zime ak premrzne zemina, tak sa to bude tak ci tak hybat, je otazka, ci pri takom objeme nejak zavazne. Je na tebe, ci je pre teba jednoduchsie to teraz zlepit alebo pravidelne na jar napravat posunute kvadre
Odpovedať
Profilova fotka
Odkiaľ máš prosím tie ozdobné murovacie :-( kamene?
Odpovedať
@carolinka presbeton
Odpovedať
@zita19 zlepit neni problem ... skor aby zlepene v zime nepopraskalo
Odpovedať
@carolinka pekne ze ? tiez som dlho hladal 😂
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som ich zlepil, teda bola by to vacsia istota
Odpovedať
Profilova fotka
@carolinka to je ten cake block 420*280*280?
Odpovedať
Profilova fotka
@pitt2701
Odpovedať
@carolinka nie musim to pozriet
Odpovedať
Článok sa načítava...
@carolinka duo stone
Odpovedať
@pitt2701 len taka drobna rada - ak tam chcete pestovat nejaku zeleninu, tak si urobte poriadne vyvysene zahony, nie na 2 rady..nema to ziadne opodstatnenie, robit to na dva rady.. My sme tiez mali najprv taketo nizke, ale vyzera to dobre na obrazku, ziadnu inu vyhodu to nema.. Teraz sme si spravili poriadne, tak ako treba, vyska cca 75-80 cm.. aj "zlozenie" zahona, tie vrstvy, ktore sposobuju idealnu teplotu a udrzuju vlhkost. Z toho, co mas, tak vies urobit "zaklad" a na to trebars drevenu konstrukciu, alebo pokracovat v tych kamenoch, co mas, ale potom urcite ich zlepit..
Odpovedať
Ahojte strecháči, susedia majú za betónovým plotom posadené maliny, ktoré neustále prerastajú ku mne do záhrady. Doteraz som ich vždy nožom vyrezávala, mám tam jahodovisko. Ale aj jahody musím každé tri roky presádzať na iné miesto a vyrezávať malinčiak z napr. mrkvy alebo petržlenu sa mi nezdá vhodné, to by som si zničila celé riadky. Uvažujem o výstavbe vyvýšených záhonov v tej časti záhrady. Myslíte, že môžem dať nopovú fóliu aj na dno vyvýšeného záhona??? Neprerastú mi tie malinčiaky aj tam a bude to zbytočná investícia???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?