Stavba altánku a záhradného krbu

Kto mi pomôže pri realizácií môjho sna:altánok a záhradný krb?Odporučte nejakú stránku,prípadne ak to niekto staval svojpomocne,nech mi poradí ako na to,aký typ,aký materiál je nejvhodnejší,prípadne zašlite dajaké foto.Dík!!!! x-)
Odpovedať
pokial chces zrealizovat Tvoj vysnivany altanok. tak ti mozem vrelo odporucit partiu sikovnych ludi ,mne postavili drevodom,alebo im rovno zavolaj na cislo 0907 800 686. .. Neni začo.. ;-) ... urcite su spolahlivy!
Odpovedať
betónové základy a drevená konštrukcia na strechu najlepšie použiť niečo ľahké aby si nemusela robiť masívnu konštrukciu najlepšie kanadský šindeľ alebo niečo na ten spôsob. Ale veľa záleží od toho aký chceš mať ten altanok takže to len polemizovať ako na to môžeme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
video navod zahradneho krbu a altanku http://www.youtube.com/watch?v=kyJIf5...
Odpovedať
Profilova fotka
@evina4569 Podelim sa s mojimi linkami... vsetko krok za krokom + technicke popisy http://www.dhservis.cz/krb_web/krb.htm#0 http://www.krby.707.cz/Page%201.html http://mojedilo.ireceptar.cz/navody/s...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte všetci... mám otázku, robil si tu niekto svojpomocne drevený altánok a viete mi povedať, koľko by to mohlo asi cca. stáť svojpomocne alebo cca. dať urobiť nejakému tesárovi? Máme vybetonovanú plochu, jednalo by sa o hranoly + strieška, rozmery cca. 5 x 5 m... chceli by sme niečo masívnejšie, nie taký, čo sa po 5 rokoch alebo pri silnejšom vetre bude hýbať :D. Neviem, či sa oplatí aby sa manžel do toho púšťal alebo objednať tesára... robíme kopec iných vecí ešte, ale snažíme sa ušetriť, kde sa dá :) ved to všetci poznáme. ďakujem pekne za rady a tipy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@erika5001 kukni album moj. tam mam 5x4 som si robil cena cca 300e.vsetko svojpomocne. teraz idem na krb a hladam inspiraciu,
Odpovedať
@syko1 300e aj so zastresenim?
Odpovedať
@jano2007 sorrac, nie strecha tam este nie je. iba OSB dosky a teraz riesim ci kanadsky alebo plech.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika5001 ahoj , nasla som t oju otazku, tak ci uz mate altanok urobeny, bo aj my mame plochu 5×5 metrov a zatial nic , daakuj3m
Odpovedať
@sussie259 ahoj. Este nemame ale sme rozhodnuti urobit si ho svojpomocne a bude asi pergola,nie altanok.. cena altanku od stolarov sa pohybovala okolo 1500 e :-o Na nas vkus privela.. ak budeme robit tento rok,poslem ti pak foto a cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?