Slovakia trend

Máte nejaké skúsenosti s touto firmou pri kúpe cez internet? Predávajú náradie do záhrady. Potrebujem pokúpiť motyky, hrable atď, Alebo kde ste kupovali vy? V obchodoch sa mi to zdá oveľa drahšie.
Odpovedať
tato firma viem ze tlaci aj letaky co nam chodia do schranky a aj ked su z vychodu tak sa ich tovar da kupit cez ich partnerske predajne aj u nas na zapade SK. Mna ich sortiment ale nikdy nezaujal, je to taky ten tovar typu doveziem za co najlacnejsie z Ciny hlavne nech je dobra cena. Raz som si tak kupil ryl a ked som mal porylovane 2m stvorcove mojej zahrady bol uz ohnuty :-D Odvtedy naradie v zasade radsej drahsie ale tak aby som ho mohol pouzivat cele roky...
Odpovedať
@mirec1 Tak to je ten problém, že si to nemám ako ochytať, podľa obrázku ťažko zistím aká je to kvalita. Preto sa pýtam, ani ja nepotrebujem kúpiť niečo čo mi vydrží možno 3x. Pôjdem ešte pozrieť do nejakých predajní.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanak89 tak urcite je to vzdy risk kupovat len tak cez internet. A co sa tyka naradia to duplom, to radsej prejdem viacero predajni a mozem si to aj chytit a podobne a uz podla toho viem predpokladat asi ako dlho vydrzi :)
Odpovedať
@zuzanak89 Taketo naradie cez net, za mna asi nie. Vzdy je lepsie ked sa pozries do OBI alebo do zeleziarstva. Podla mna tie ceny za taketo naradie nie su likvidacne a nekupujes to kazde dva mesiace tak sa obcas oplati priplatit za kvalitu. A nie je nad to si to chytit a az potom kupovat ;-)
Odpovedať
mozem potvrdit ze tento obchod funguje tak ako napisal mirec... dovazaju vo velkom z ciny, kvalitu hladaj inde ;) cele minule leto som u nich v Sobranciach nakupoval vsetko mozne co sme potrebovali v robote na stavbu.
Odpovedať
pokial chces kvalitu, tak tu ju urcite nekupis :)
Odpovedať
Tak vďaka. :) @alexindo @topfield @17juraj17
Odpovedať
Profilova fotka
vacsinou to tak je , ze ak si niekto potrebuje robit reklamu letacikmi do schranok, nebude to asi dobre. Kvalita sa predava sama
Odpovedať
@priam ja som nemala leták, len som našla na nete
Odpovedať
@priam - to by som zase netvrdil :-) na to ze neaku kvalitu niekde dostanes kupit treba aby ludia vedeli ze tam vobec take nieco mas a aj preto je hlavne pri novych firmach alebo firmach so sezonnym tovarom dolezite na seba upozornit.
Odpovedať
@priam no neviem.. Aj o tej kvalite je potrebne sa z niekade dozvediet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?