Rína smerom od domu...

Zdravím, rínu mám 10ku. Vid foto. Potrebujem odviest vodu asi 12m od domu, kde mam vsakovaciu jamu. Potrebujem kupit na koniec riny nejaky kos, asi take nieco: http://www.poloch.eu/photo/reference/... a potom z toho pojde plastova rura k jame. Malo by to vyzerat nejako takto, len na tom obrazku nevidim ten kos ... http://www.aquabo.cz/foto/f93658111.jpg Predpokladam, ze tam musim dat 110ku, tak? Neviete len tak z brucha, ci v Hornbachu to bude lacnejsie ako niekde u vodara? (KE) Myslim tie rury, nejake kolena, tie kose.
Odpovedať
@atak77 To je záležitosť za 8-10 EUR. Ja som kúpil v OBI za 17 EUR 2 kusy. Máš lapače so spodným alebo bočným vývodom. Tú rúru v zemi treba dať 110. Potom je len 125 mm. Menšie nedávaj. Zháňať, kde je lacnejšie mi nedáva zmysel. Aby si ušetril 2 EUR? Aj keby si kúpil z internetových stavebnín za 6,50: https://www.stavbaeu.sk/lapac-stresny... tak za poštovné zaplatíš 4 EUR.
Odpovedať
@chrobak7 dik, jasne, zajdem do Obi/Hornbachu a kupim
Odpovedať
@chrobak7 nakupene, bol som v Obi a Hornbachu, v Obi vsetko drahsie ... inak ten lapac necistot,asi si to kupil v nejakej akcii, teraz to stoji 12.49 v Hornbachu, mali aj drahsi , stal cez 20e
Odpovedať
@atak77 ty sa nezdas ale si rychly a jak kapustnica za jogurtom ;-)
Odpovedať
@zita19 no yoo, zajtra to chcem zakladat a dnes som mal vacsie auto doma, s normalnym by som to barz neponosil, rury maju 3m 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jagaplus pri zeleznicnej, skus tam.ja beriem od nich vela veci.
Odpovedať
@lenkica precitaj si co som napisal 4cm vyssie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaa,no pekne. tak peknu pracu zajtra :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?