Rekonštrukcia skleníka

Dobrý večer ma niekto skúsenosť s takýmto starým skleníkom? Všetko sklo som demontoval objednal nove sklenikove tabule tie ktoré boli rozbite, starý tmel očistil ram vybrusil a teraz to idem celé natrieť? Ako ste riešili utesnenie skla ?Viete mi prosím poradit kde zohnať tesnenie okolo skiel ako sa použiva pri dnešnych skleníkoch aby som nemusel použivat tmel / silikon ? Prípadne ako to máte vyriešene u vás doma . Za každý nápad vopred ďakujem .
Odpovedať
Ak pozerám je to skleník so špeciálnym UV sklom. Také si si dúfam aj doobjednal, lebo s obyčajným by si si nepomohol. Svokor dával červený tmel. Či sa ešte vyrába netuším. Opýtaj sa u sklenárov v okolí, vedia kde sa dá objednať.
Odpovedať
@dudo1801 Ak ej to daka domaca vyroba a sklo bolo len lepene asi len nejaky custom made drziaky, sklo sa dava do gumy a pritlaci...
Odpovedať
ten tmel je dobrý nápad, prípadne sa popýtať v špecializovanom obchode čo a ako
Odpovedať
skus pozriet sklenarsky tmel, zda sa mi, ze aj soudal ma taketo tmely, ale radsej pozri, lebo som si nie isty, ale sa mi vidi, ale co sa tyka toho sklenika, tak uz v dnesnej dobe ani tie tmely nie su nejako potrebne, skus pozriet toto https://www.youtube.com/watch?v=q-xly... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?