Presun veľkých stromov

Profilova fotka
Zdravim, v TV som videl niekde za morom firmu, ktora dokaze vykopat strom (napr. 10m), preniest a zasadit kde kto chce. Existuje aj u nas nejaka takato firma,ktora toto dokaze? Proste kamarat ma povedzme v zahrade par ceresni, jedli, borovic ... a chce tam stavat, cize to chce spilit, co je skoda. Mne alebo niekomu by sa tieto stromy do zahrady hodili, takze treba na to niekoho, kto ma na to vybavenie. Poznate nieco take alebo shop, kde sa daju kupit taketo vacsie stromy?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.osetrovanie-stromov.sk/vys...
Odpovedať
Presadenie je drahe, pred 4rokmi mi nacenili Bojnice-Blava 800E. velke stromy ma kdejake zahradnictvo a vie ich zohnaat kazdy zahradnik, tu rataj s cenami podla druhu 200, 500 aj 1000e samozrejme aj podla velkosti-veku stromov. + doprava,zasadenie,opora.
Odpovedať
Da sa to urobit aj lacnejsie,ak zozenies nejakeho sikovneho zahradkara-poradcu a niekoho s potrebnou mechanikou . Ale treba na to dlhsi cas, robi sa to postupne. http://bmprofit.cz/presazovani.html na nete najdes nielen posupy,ale aj firmy, ktore sa na to zameriavaju,ale lacne to nie je https://www.google.sk/search?q=presad...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?