Predzahrada

Profilova fotka
Ahojte.Vedeli by ste mi poradit ako poriesit moju predzahradku s rozmerom 620x220cm ktora je v urovni ulice a domu s pouzitim kamenov.Je to severovychodna strana a slnko je tu do 11hod.Z jednej strany bude branka proti vchodu do domu a z druhej strany bude velka zasuvna brana na auto.Stlp elektr.necham obrast tahavou hortenziou a su tu 2pivonky ktore nechcem presadzat.Posielam foto na ktorej su este kosatce a cerv.stiepka ale tie idu prec.Este by som chcela poradit s priestorom pod oknami ma 20cm sirku a budu tu ozdobne biele kamienky a ja to chcem niecim ozivit ale nesmie to byt hlbokokoreniace a do sirky.To iste mam z boku domu,kde bude auto a tam je slnko do 15hod(3.fotka)Dakujem vopred za napady.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne by som do priestoru pod oknami nic nedaval . jednak je to uzke 20cm na udrzbu a jednak to bude rychlo vysychat a za dalsie budes liat vodu priamo k zakladom... ja mam podobnu situaciu a nechavam len makadam...
Odpovedať
Do zliabku pri dome by som asi dala valovky na kvety a vysadzala iba letnicky. Alebo iba nejake nizke skalnicky,napr.skalnu ruzu a nieco podobne,nenarocne. Pred domom by sa mi pacilo na tej ploche vysadit par nie vysokych,pekne tvarovanych ihlicnanov. Skombinovat vyssie, s nizsimi gulatymi. Dat foliu a na to pekne biele gulate kamienky,alebo stiepku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý. Dakujem za rady a ešte by som chcela poprosiť @rastlinky_sk či by bolo možné podla fotky urobiť taký návrh s rozmiestnením rastlín, aby sa prekryl pohľad z domu na stlp a v okoli nejaké dreviny aj zakrslé, prípadne nejaký rododendron, vavrínovec. Páčili by sa mi ako podklad kamene v kombinácii s piniovou korou. Dakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
@jitka1975 Info o bezplatných 3D návrhoch je na našom webe. Link je http://www.rastlinky.sk/planovanie-za...
Odpovedať
Profilova fotka
@rastlinky_sk ok, vdaka za info, vyskúšam
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?