Poraďte softvér na plánovanie záhrady

Viete mi niekto poradiť softvér (samozrejme zadarmo) na plánovanie záhrady? Máte s tým niekto skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
Turbo floor plane....ale funguje len začas, potom treba kupiť alebo odinštalovať...
Odpovedať
Profilova fotka
Stvorcekovy papier a ceruzka :) S tym ale nespravis 3D pohlady :)
Odpovedať
@sidzej Tak to by ma teda nenapadlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dragam333 Tiez prave riesime navrh, resp. prerobenie zahrady. Chvilu som aj pozeral na rozne softy, ale ovela dolezitejsie je byt v zahrade, pozerat sa okolo a skusit si predstavit tie veci okolo. Potom spravit nejaku skicu, napisat si co vlastne chces...kolko mas casu na zahradu, co v nej chces robit, ako casto ju chces vyuzivat atd atd...je toho vela ;) My zaciname jednoducho, zatial chceme "len" travnik :) Neskor pridu vysadby stromov, krikov atd...
Odpovedať
@sidzej ano presne. ja sa postavím do záhrady, stojím, stojím, pozerám sa a vidím hrôzu. ja som na takéto veci antitalent, pozerám rôzne stránky, ukladám a keď budem mať toho dosť, odfotím záhradu, sadnem za počítač, dám pred seba papier a pero a začnem riešiť. už som aj pomyslela na architekta, ale peňazí je málo, tak sa aspoň zatiaľ budem inšpirovať a niečo snáď vykúzlim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pri návrhu nezabúdajte aj na vonkajšie podmienky ako sú pomer svetla, tieň, orientácia na svetové strany, druh pôdy, veľkosť rastlín a stromov v dospelosti. Pri veľkých stromoch si treba uvedomiť pomer koruny, množstvo tieňa, vzdialenosť od plota.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?