Poradte prosim motorovu pilu

Profilova fotka
Ahojte, chcem manzela prekvapit pod stromcek motorovou pilou. Idealne nejakou lahkou, skladnou, efektivnou. Na rezanie skor hrubsich konarov. Vobec sa v tejto oblasti nevyznam a neviem od coho sa odrazit. Hlavne aby bola kvalitna, ziadny lacny suviks mu nechcem kupovat :-) dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@soldi hoci co znackove stihl kupite uz za 160Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek od stihl mame fukar na listie, ten je super, "zametame" s nim terasu :-) vedel by si mi poradit na co sa zamerat? aky faktor je dolezity? aku by si si napr kupil Ty, keby si mal volnu ruku? :-)
Odpovedať
Ľahká Stihl-ka je napr. MS170. Na orezovanie stromov a drobné roboty okolo domu ideálna. Dnes dokonca o 10€ lacnejšia, ako som ju minulú jar kupoval ja... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 o cenu mi nejde, rozpocet mam dostatocny. a nie je lepsia akumulatorova nez motorova? napr tato? https://stihl.sk/produkt/stihl-msa-14...
Odpovedať
Nemám skúsenosti... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 ja len ze vaha je nizsia a aj ten fukar mame akumulatorovy a je to celkom fajn. a nevies mi poradit co sledovat pri tych pilach okrem vahy? som to v zivote nedrzala v rukach,tak som uplne stratena :-) ale uz raz neviem, co mu vymysliet
Odpovedať
@soldi to chces s nou odrezat ten vianocny stromcek? Ak kupis tu akumulatorovu, tak potom napis co to je zas, ci to vobec nareze drevo. Mozno je to dobre, ale radsej mu kup benzinovu a s dvomi matkami na liste, nie s jednou, lebo ta sa povoluje pri rezani a uvolnuje retaz. To vymyslel tiez nejaky setrilek jak kolesa na olcite s tromi srobmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx my rezeme hlavne konare, nie stromy, cize priorita je pre mna nizka vaha., lebo muz sa vacsinou splha do koruny stromu a tak prerieza. vies mi prosim aj odporucit nejaku konkretnu?
Odpovedať
https://stihl.sk/produkt/stihl-ms-180/ máme doma túto a je to spoľahlivý pomocník, ideálny na brnkanie okolo domu. ak nepotrebujete rezať nejaké hrubé palivové drevo tak by som bral túto.
Odpovedať
@soldi aha tak len konare. No skus mu kupit tu akumulatorovu.len tam nevidim ziadny vykon. No ja ti mozem odporucit len znacku stihl, je to jednicka na trhu. Ja mam doma tri, jednu hoby a dve profi a spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx co som pozerala recenzie, tak vykon by mal byt dobry https://www.stihlusa.com/products/cha.... aj ten fukar je super silny, to som bola prekvapena. @shagle dakujem, zvazim to este, ci motorovu alebo akumulatorovu. stihl teda urcite :-)
Odpovedať
@soldi ....zdravim...,skus pozriet stihl-vyvetvovacia pila....,je to bezpecnejsie a pohodlnejsie .... ...mam vyskusane..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mam dolmar 115-38 a je celkom lahka. Len bude asi moc silna pre vas
Odpovedať
Pilit s motorovou pilou v korune stromu je velmi nebezpecna cinnost, vyvetvovacia pila je pomerne draha a jednoucelna, akumulatorova je lahka a hlavne ma univeralnejsie pouzitie. S nou obreze konare v korune a dole ich poreze na kusky. Ta pila nie je urcena na pilenie stromov, alebo na hotovanie dreva, je skor urcena na lahsie prace - konare, mensie tesar t.esaske prace atd.
Odpovedať
Kukni aj Dolmar PS32. Ma 4,1kg. Tak ako Stihl MS171
Odpovedať
Alebo Echo su dobre pily. A.lahkeee Napr. http://www.echojapan.cz/produkty-echo...
Odpovedať
A tato je perfekt http://www.echojapan.cz/produkty-echo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?