Poraďte ohľadom bazéna

Profilova fotka
Dobrý deň, rozmýšľam, že si konečne tento rok doprajem vonkajší bazén. Niečo som si už naštudoval, ale rád by som sa opýtal na vaše skúsenosti. Uvažujem o zapustenom bazéne aj s prekrytím,ale stále sa neviem rozhodnúť akú technológiu bazéna zvoliť (keramický,laminát,murovaný,....) Ďakujem za každú vašu skúsenosť :)
Odpovedať
@ataxko Máme keramický, používaný 2 sezóny, a sme spokojní. "Inštaloval" sa jednoducho, do jamy vysypanej štrkom, takže žiadne betónovanie. Keďže sme už mali nejaké skúsenosti s bazénmi, prioritou pri tom našom bola ľahko dostupná technologická časť (teda žiadna podzemná šachta, ale všetko nad zemou), zastrešenie, automatizovaná kontrola pH, salinátor.
Odpovedať
Profilova fotka
@ataxko uz je tu taka tema... my mame murovany s foliou a samozrejme prekrytie... mame ho 8 rokov, zatial max. spokojnost...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za vaše skúsenosti,stále ešte nie som úplne rozhodnutý pre aký typ sa rozhodnem. Vyžiadam si konkrétne cenové ponuky a rozhodnem sa aj podľa finančnej náročnosti. Už len to najdôležitejšie a vybrať tú správnu firmu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@kamennykoberec :) hezky receno, nicmene celkovy dojem na bazen mi zkazil kamenny koberec. Mozna je prakticky, ale rozhodne neni u bazenu pekny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ataxko my jsme si sami ze ztracene bedneni vyzdili bazen a pak nam prijde firma dat tezkou folii. Prislo nam to jako nejlevnejsi a nejkvalitnejsi varianta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?