Pomoc s konstrukciou na volieru

Zdravim tu pritomnych..potrebooval by som pomoc od skusenych Chcel by som poradit s konstrukciou na volieru...Moj vysledok by mala byt voliera ako na obrazku nizsie rozmer by bol 6x4m. mam starsi pozemok kde je aj betonovy murik ako je na obrazku ale ma svoje roky a neni velmi pouzitelny a prave preto by som rad pouzil moznost zaliat do DT(tvarnica) kotviace U na hranol... pod DT by isla betonova kocka 50x50x10 cm ktora by nahradzala betonovy zaklad... Ale neni som si isty ci toto bude stacit? Druha vec ci pouzit hranol 58x58mm alebo 38x58mmm a ci ich davat na 1m od seba alebo postaci na 2m nakolo mam k dispozicii v hral v 2m dlzke... Dakujem za pomoc.
Odpovedať
No nevieme čo bude dnu (akú to má schopnosť deštrukcie) a hlavne aké široké pletivo budeš používať. Ak pletivo bude zvárané nevidel by som problém s odstupom ani 2m pokiaľ budeš mať 2m šírku k dispozícii. Kraje pletiva je dobré ak sú upevnené na konštrukcii. Ak pletivo nadpájaš býva to zdroj problémov, jednak hrozí únik ale hlavne poranenie na ostrých okrajoch, zachytenie. Konštrukciu by si mal robiť tak aby okraje neboli prístupné.
Odpovedať
Len drobna hyd. cize musi drobne pletivo aspon do vysky 1.5m ..Ide mi hlavne oto ci by stacil aj hranol 38x58 a ci betonova kocka na nej DT udrzi tuto konstrukciu a nebude to nejako extra sadat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?