Podzemný skleník

Ahojte, má niekto z vás skúsenosti s takýmto druhom skleníka??? Celkom ma zaujala myšlienka predlžiť pestovanie o pár msiacov resp. aj na celý rok. Bohužial nieje o tom veľa informácii čo sa týka nášho podnebného pásma SR, CZ a okolie. Vie mi niekto poradiť či sa do toho oplatí ísť alebo na ktorý smer sa obrátiť?? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mrcalgon ja som tiez planoval a mozno aj niekedy bude. Priprav sa vsak ze to bude asi za cenu bezny sklenik x 3... Dalsia vyhoda okrem predlzenia doby pestovania je ze to nespati na pozemku... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.setrenieenergie.sk/postavt...
Odpovedať
@abobo aky bežný skleník máš na mysli??? lebo sú aj za 300 eur ale aj za 3000 eur... skôr sa bojím vecí ktoré môžu vyskočiť pri realizácii a po nej, ako podzemná voda, plesne a tak.. každopádne by sa bodli dake rady.
Odpovedať
@nefertiti7 tento článok som čítal jeden z mála ktorý vyhodí ako prvý.... je taký stručnejší človek si vie predstaviť ako to možš vyzerať ale podrobnejšie veci tam nenájdeš.. a je to v inom podnebnom pásme ako sme my takže to môže byť zavádzajúce..
Odpovedať
Profilova fotka
@mrcalgon my mame znamych taky mily par :-) oni maju sklenik normalny nadzemny a pestuju cely rok co sa da. Maju urobene, potiahnute vykurovanie do neho a je to fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
ten link aj clanok vyzera fajn len celkom si to neviem v praxi predstavit. Ono to realne asi nebude take jednoduche ako sa to z toho clanku moze zdat
Odpovedať
Profilova fotka
@mrcalgon skor si myslim ze to bude atakovat tych 3000. No jediny problem moze byt spodna voda, vtedy si nahraty...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?