Planovanie okrasnej zahrady

Ako mate vyriesenu okrasnu zahradu? Poradite mi? V tomto nemam cit,teda kvetinky lubim,ale nemam cit pre kombinovanie. Na jar mam nadhernu zahradu. Zaplava tulipanov,narcisov,hyacintov,modric rozne floxy...problem nastava po odkvitnuti jarnych kvetov,kedy nekvitne nic az do juna. Potom zacnu pomaly zajacie ucha,sirotky,astry,take zlte-nepamatam si nazov,neskor dalie,lalie. Chcem nieco stalo kvitnuce a postupne,co by trebars kvitlo hned po tulipanoch,najlepsie keby sa prelinali. V inej casti mam kosatce,pivonie,tie uz zacinaju. A este by som chcela nieco k ruziam nizke,ruze mam biele,ruzove,cervene. Pacili by sa mi aj nizke travy,ak mate nieco na predaj,kludne ponuknite,budem vdacna za kazdu radu. A este mam problem. tym,ze mam plnu zahradu cibuliek,nemam kam sadit ine trvalky. Ako to riesite? Cibulky nechcem vyberat,roky to mame takto a vyhovuje nam to. Ako sadite trvalky,ked tam mate cibulky? Lebo po tulipamoch su hole miesta.
Odpovedať
Ja ked som planovala zahradu,tak som si nastudovala z netu,kedy ktora rastlinka kvitne,aby som mala rozvrhnute po cely rok. Ja mam cibuloviny zasadene medzi inymi rastlinkami,takze ked odkvitnu,postupne kvitnu ine kvietky,aby nezostali hole miesta v zahone.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 Využite u nás 3D plánovanie záhrady zdarma. Pomôžeme Vám s úpravou. Viac info tu http://www.rastlinky.sk/planovanie-za... . Vyplňte dotazník na stránke a pošlite fotografiu, plus popis s Vašimi požiadavkami alebo predstavami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?