Papriky - co im skodi?

Dobry den, viete mi povedat preco su tie papriky take otrasne? Aj ich hnojim a vyzeraju takto biedne.. Dakujem
Odpovedať
@mtn cim ich hnojis? Kolko? Kolko polievas? Kedy? Okopal si ich? Aku mate podu? Papriky su hladne, smadne a rady sa opaluju na slnku, potrebuju humoznu a vzdusnu podu bohatu na ziviny a vela vela vody. Neznasaju zalievku na list a ani zalievku studenou vodou. Papriky treba polievat velkymi davkami vody, raz za den, odstatou vodou ku korenom, moze sa pridavat tekute hnojivo pre plodovu zeleninu do zalievky, podla druhu rhnojiva aj raz tazdenne. A asi ti ich slahli aj vosky, ked maju zdefotmovane listy
Odpovedať
@mtn Bolo dlho chladno, papriky pod holým nebom sú všade úbohé. Papriky potrebujú na rast teplo.
Odpovedať
@mtn myslim si, ze to bude aj tym, ze bolo fakt dost dlho chladno a papriky maju radi teplo a slniecko. mozno ani nic nerobis zle, ale toto je hlavna pricina.
Odpovedať
Profilova fotka
Odkedy ich mas vonku? Svokor ten sa ponahlal s nimi a ma ich podobne, ja som daval von neskoro a su pekne, az som prekvapeny a uz sme aj jedli. Ja som trochu mal obavu ci cili mi zide, ale zislo a vsetko super.
Odpovedať
@mtn možno sú prehnojené, papriky potrebujú slnko aj dosť zalievať
Odpovedať
@katat2 asi prvy majovy tyzden..
Odpovedať
@zita19 Kristalon, 1x tyzdenne ku korenu. Okopavane su pravidelne. No mozno to bude tou zalievkou, pouzivali sme hadicou a to slo aj na list..no zda sa mi ze min.rok sme postupovali tak isto a boli ok..
Odpovedať
@zita19 odstata voda zo studne? Mozno ak ma niekto 2 papriky a 2 kanvice.. @mtn vietor im skodi tiez. Mozu byt aj zle semena. A to co je sponenute vyssie. Nepestovat roky na rovnakom mieste. A kus stastia.
Odpovedať
Papriky tohto roku su biedne všade. Ja mám ešte horšie a čo sa bavíme v práci tak všetci ich maju taketo bohuzial. Bolo veľmi chladno dlhú dobu a to im asi poškodilo.
Odpovedať
@mtn nemyslím si, že je problém, že aj na listy, tak bežne polievame a neni problém, skôr by som povedal, že problém je to, keď rok čo rok sa na to isté miesto dáva a tiež semeno môže byť slabšie, svokrovci tí tento rok tiež biede a minulý rok úplne ukážkové.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?