Osvetlenie záhrady

Má niekto skúsenosti s osvetlovaním priestoru záhrady? Z vlastných skúseností viem, že správnym osvetlením priestoru, môže záhrada vzbudiť pocit úplne iného priestoru v noci ako cez deň. Na slovensku je však problém nájsť tie správne produkty (svietidlá) a podobne, ktoré by spĺňali kritéria pre použitie v exteriéri. Svetiel je veľa, ale väčšinou sa jedná o svetlá s nízkym krytím proti poveternostným vplyvom alebo svetlá vyrábané z materiálov akoby do interiéru. Osvetloval už niekto z vás záhradu? Aké svetlá a materiály ste používali? Pripájam pár fotiek, aby bolo vidno, aké osvetlenie mám na mysli.
Odpovedať
Profilova fotka
Ehm... Pises ze z vlastnych skusenosti... Cize mas dake skusenosti ? Myslim ze sa daju bezproblemu kupit svetla pre vonkajsie pouzitie... Ja som kupoval na ebay kvoli cene no take iste svetla som videl aj na Sk, iked samozrejme drahsie...
Odpovedať
Osvetloval som zopár záhrad hlavne známim. So zahraničia moc svetlá neťahám, nakoľko ľudia, ktorý chcú osvetlenie majú radšej keď si produkty môžu naživo pozrieť predtým ako za ne zaplatia. Práve o tie ceny ide nakoľko som z Trenčína, preferujem značku ELIPTA. Je to asi najkvalitnejšie čo sa tu dá kúpiť. Až na tú cenu je to OK. Ale keď si pozerám iné svetlá rovnakej kvality tak ELIPTA je ešte celkom pri zemi s cenami. Kvalitou myslím použité materiáli, spôsob opracovania a samozrejme krytie IP. Aké svetlá si objednával ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubos12min aky je suvis medzi Tn a Elipta?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubos12min inak do zahrady som daval toto http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B008W...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?