Opravár kosačky - Nitra a okolie

Profilova fotka
Prosím, nejaký opravár kosačiek.. Nitra a okolie.. Ďakujem.
Odpovedať
@slavinocka16 Aká značka kosačky?
Odpovedať
Profilova fotka
Motor, Bridge and stone, a značka mtd.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Môžem vrele odporučiť jednu firmu z Vlčkoviec. Nie je ale v okolí Nitry.
Odpovedať
Profilova fotka
@exponent prosím, pošlite mi kontakt do správy.. Vyhladame si trasu a zvážime. Bez kosačky, v dome existovať sa proste nedá. Ďakujem pekne.
Odpovedať
kontakt preposlaný.
Odpovedať
@slavinocka16 ..pri ZM viem tiež dobrého opravára kosačiek, vyžínačov, mot.píl na drevo :-) Ak potrebuješ dám kontakt.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 prosím, pošlite mi aj na toho pána.. Do správy.. Ozveme sa mu. Ďakujem vám.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavinocka16 Nie je nejaká možnosť kúpiť v akcii novú kosačku? Ja som minulý rok práve v takomto období kúpil v akcii kosačku. lebo som zistil, že moja žerie už viac oleja, ako benzínu a jedného dňa spravil CVAK - a bol zadretý motor. Kúpil som kosačku RIVAL, prvýkrát v živote som o takej počul, výpredajová cena vrátane dovozu 129€ Keď len trojročnú záruku prežije, tak som vyhral. :-) Pozeral by som sa v Tesco po novej kosačke. Tam som teraz nejaké videl, len som si ich detailne nevšímal, lebo kosačku mám., :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Manžel, už pozeral na alze kosačku mulčovaciu... Značka Hecht.. Máte niekto s ňou skúsenosť.. Zvažujeme, že by sme ju kúpili.. A túto starú 10.rocnu by sme nechali opraviť.. Predsa dve kosačky sa nám zíjdu.. Máme záhradu, veľký dvor.. A bez kosačky sme čisto nahratý 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 áno, aj nad tým uvažujeme.. Tiež nie je zlý nápad.. Do tejto starej dokonca chýba nejaký šrob zo špeciálnym závitom.. Asi niekde sme stratili pri kosení.. Cez víkend ju manžel rozobral vyčistil.. Naštartovať, naštartuje, celkom pekne sa začne rozbiehať a potom zrazu zhasne.. Už sviečku kúpil.. Nové lanko dával, staré sa roztrhlo.. Nôž nabrusil, olej dolial, benzín.. A nič, proste sa nechytá.
Odpovedať
@slavinocka16 Treba rozobrat karburator, ci ako sa vola ten bazmek kde sa miesa palivo so vzduchom. Vyčistiť, je na to sprej, stoji par eciek. Hlavne kanaliky. VZDY po dlhsej prestavke kosacky pouzite CERSTVY benzin.Ak to Vasa kosacka umoznuje, po dokoseni vypnite privod paliva a nechajte motor zdochnut na nedostatok paliva, trva to chvilku. Vdaka tomu sa Vam nebude v komore usadzat taky maglajz, co zanasa tie kanaliky. Neviem ci to je biozlozka ci co, ale odkedy takto vypinam motory na freze aj kosacke, slapu ako hodinky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
https://m.alza.sk/hobby/hecht-5666-d5... zvažujeme kúpu tejto kosačky.. Máte niekto skúsenosti?
Odpovedať
@kejsix benzin sa casom znehodnocuje, na konci sezony treba minut do prazdnej nadrze dobeh
Odpovedať
@salkovic viem, ved som to pisal :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salkovic @kejsix treba pouzit toto a bude po problemoch https://www.hej.sk/stabilizator-paliv...
Odpovedať
@majkoj Poznam, ale stiham vypalit vcas :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?