Oplotenie záhrady

Dobry den, ako ste riesili oplotenie pozemku, najma tie strany, ktore nie su vpredu? Chcem ohnat plotom pozemok, ale samozrejme co najlacnejsie a hlavne nie pracne (betonovanie patiek ci betonovanie pasov). Plot aj tak necham zarast a nie som za alternativu roznych montovanych betonovych systemov. Momentalne ma najviac oslovili vruty do zeme pre uchytenie stlpikov, resp. zarazenie ocelovych trubiek pre uchytenie stlpika a nasledny obsyp drobny kamenom. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dali všade plechy čiže lešenárske stlpy tie vidi sused a na konštrukciu plechy natreli sme teda nastriekali a chcem tiež nechat zarast neviem si predstaviť žeby tam neboli super súkromie :-D
Odpovedať
@oscipovsky zdravím,...ja by som chcel dať tiež zemné vruty (skrutky) z troch strán pozemku a do nich stĺpiky a pletivo. Zdá sa mi to najrýchlejšie ale tie vruty sú dosť drahé. Na bazose ich niekto ponúka za 10euro/kus ale možno by sa dali zohnať ešte lacnejšie. http://dom.bazos.sk/inzerat/14154984/... Ak má niekto zaujímavú ponuku, tak mi napíšte do IP. ;-)
Odpovedať
Teraz su v Lidli za 6 Eur a na www.zemnivruty.cz ich nukaju cca tiez do 10 Eur. Ja som skor za alternativu navrtania, nejako do zeme zabit cca 1 m trubku, do nej osadit stlpik a obsypat drobnym strkom, ktory to cele zafixuje vid. http://www.youtube.com/watch?v=XGh6xM... zhruba od tretej minuty.
Odpovedať
@oscipovsky ...tak s tou cenou v Lidli je to celkom fajn...idem sa tam mrknúť. Vďaka za tip 8-)
Odpovedať
@oscipovsky My sme oplotili pozemok už pred stavbou. Dali sme poplastované zelené pletivo od fy - http://www.retic.sk/. Po dostavaní naň dáme zelenú tieniacu tkaninu a zo zadu budú tuje a po stranách výsadba okrasných stromov a krov. Stĺpy sme klasicky zabetonovali.
Odpovedať
@ninka23 vyzera ze maju velmi dobre ceny, v porovnani s niektorymi aj 50% nizsie. ASi ich tiez vyuzijem. Vdaka za tip.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@oscipovsky skúste pozrieť aj tu http://www.isometall.sk/index2.php?la...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Dobrý deň. Hľadáme niekoho, kto by nám postavil oplotenie cca 11 árovej záhradky. Jednalo by sa o klasický plot z pletiva. Materiál máme. Okolie Levíc, príp. Zlatých Moraviec alebo Nitra. Prosím o radu na koho sa obrátiť alebo kontakt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?