Najmenšia vrstva betónu ?

Zdravím, chystám sa zmontovať záhradný domček Duramax Colossus 7,8 m2 a potreboval by som poradiť, ako na základňu (viď. obrázok). Základňu chcem položiť na 4 rohové body zo zámkovej dlažby vo vodováhe a podsypať makadamom (štrkom). Otázka znie, môžem potom vnútro základne vyliať betónom, resp. aká vrstva betónu bude stačiť, aby nepopraskal ? Zmontovanú základňu ešte nemám, takže neviem presne jej výšku, ale nebude vysoká, tipujem do 5 cm a bojím sa, aby takáto malá vrstva betónu bola dostačujúca. Vopred ďakujem za každú jednu odpoveď či radu.
Odpovedať
Načo takto spekulujes. Urob normálnu betón. dosku a na to polož tu kostru. Tvoje riešenie je hlúposť.
Odpovedať
Urob 10cm betonovu dosku s mierami o 20cm vacsimi ako plocha domceka a budes mat pokoj. Nezabudni ze taktiez ho musis vhodne ukotvit k podkladu. Takze danu zakladnu z plechu nekupuj je zbytocna pri betonovej doske. Ja som to takto urobil...a som spokojny.
Odpovedať
@amater88 Tak tak, zhrnies zeminu 10 cm, navezies podklad napr. makadam, zhutnis, zasalujes doskami 10 cm sirokymi, hodis par kari sieti, ktore podlozis aby boli cca v 1/3ne vylejes beton a mas to ;) idealne je po jemnom stvrdnuti betonu ho nechat vylestit (ja som na to akosi nemal priestor). Podlaha ako lusk. S tymto plechom to akurat pokazis, nakolko predelis beton.
Odpovedať
@milan209 @tomino9 @dominik_boksansky v návode je toto, preto sa pýtam, základňu mám už kúpenú...
Odpovedať
@amater88 No ak chces vyuzit tu kupenu zakladnu tak vela moznosti niet :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?