Môže sa Bofix použiť aj na trávnik, po ktorom behá dieťa?

Profilova fotka
Nie je to nebezpečné?
Odpovedať
my ho mame doma kupeny uz 5. rok, urcite je uz po zaruke, ale pouzit ho urcite nehodlam. Tiez mame v travniku kadeco, ale aspon sa nemusim bat, ked sa maly hra v trave. Takze moja rada, radsej nie. Sem tam si dam namahu, a vytrhavam rucne, take tie väcsie buriny, nie je to nic strasne.. :)
Odpovedať
Kazda chemia je nebezpecna,nielen pre dospelych,ale hlavne pre deti. Burinu sice znicis,ale iba na kratko,aplikovat treba viackrat rocne. Jedy ti zostavaju v pode... Nie je krajsi prirodny travnik,aj ked s burinkami, kde dieta vidi motyla, ci odtrhne si kvietok? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mdw1 Záleží či je dieťa naozaj malé a dokáže sedieť na tráve, prípadne si dať aj niečo do úst. Pokiaľ je staršie a naozaj chcete trávnik odburinený, určite vie pochopiť, že nič z trávnika sa nekonzumuje. Tiež bezprostredne po aplikácii nechodiť po trávniku a zbierať ovocie zo stromov. Alebo zariadiť, aby deti boli na prázdninách, trávnik postriekať a burinu odstrániť. Je to naozaj ťažké rozhodnutie, ak nie ste zástancom chémie a zároveň chcete mať bezpečný a najmä trávnik bez burín. Potom zostáva len manuálne vypichovať buriny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?