Mobilny dom na zahradke

Na svojom pozemku-zahrade mam mobilny dom cca pol metra od hranice so susednou zahradou a suseda sa stazuje ze jej to tieni...moze sa stazovat na urade? Nenasla som nikde aka musi byt vzdialenost v takomto pripade.. cielene sme ho dali na tuto stranu, aby jej cely den svietilo az navecer jej vrha tien...clovek by sa rad slusne dohodol, len neviem najst na to zakon konkretny..poradite?
Odpovedať
Ak je to mobilný dom v pravom zmysle slova a teda nie je PEVNE spojený zo zemou, tak sa môže suseda sťažovať akurát tak na lampárni ... To by sa potom teoreticky mohla sťažovať, aj keď si o plot opriete bicykel ...
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0 no neviem, myslim, ze na zaklade zakona sa za pevne spojenie povazuje akakolvek pripojka npr, elektrika, ci voda :)
Odpovedať
Mozes byt kludna. Aj keby sa stazovala tak nic nevyriesi, lebo by ju poslali asi kade lahsie. Kludne ty mozes mat mobilny dom na zahrade. Je to tvoj pozemok a za to ze tieni jej, tak to uz tvoj problem nie je
Odpovedať
Profilova fotka
Ked vyrastie vedla strom toez bude tienit :-)
Odpovedať
@wolodymyr velmi trefna poznamka. Treba aby zakladatelka temy to povedala aj susedke a myslim, ze hned bude ticho :-) Alebo strom bude chciet hned zpilit :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?