Máte zapustený bazén?

Profilova fotka
Je normalne, ze kazdy treti den musime dopustat vodu, lebo hladina klesne o cca 5cm? Pri kupani sa nieco vyspliecha a v horucavach vypari, ale teraz prsi uz 4 den, je chladnejsie a v bazene sme museli dopustat asi 8cm, lebo hladina bola pod skimer. Unika a prepusta nam niekde vodu alebo je to normalne? Mame betonovny s Elbe foliou.
Odpovedať
To, že sa dopúšťa keď je v prevádzke (špliechanie) + odparovanie pri horúcom slnečnom počasí, je úplne normálne ... Avšak, ak je 4 dni pod mrakom, prší a v bazéne sa nekúpete, tak by voda určite odbúdať nemala ! V tom prípade je pravdepodobne niekde únik vody ... V každom prípade, treba si overiť, či voda z bazéna nemizne aj inak :) Sestrin syn bol lenivý a keď im chvíľu neišla kvapôčková závlaha (pes si ju podal :D ) tak namiesto toho, aby naberal vodu odkiaľ má, si ju naberal z bazéna, ktorý mal výrazne bližšie :)
Odpovedať
@vivin To normální určitě není. My dopouštíme bazén tak 3-4x za sezónu (květen-září). Asi Vám někde propouští fólie, ale najít kde bude dost problém. Jak máte bazén dlouho? Fólie by měla vydržet tak 10 let, ne? My teď máme plastový, ale v řadovce jsme měli foliový 11 let a bez problému.
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 mame ho novy, napusteny je treti tyzden.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?