Malý betónový bazénik (2,5x3) - cena?

Ahojte rada by som zistila cenu (aspon pribliznu) na mensi betonovy bazen aj s fontankou (resp malym vodopadom) rozmer tak 2,5x3 alebo 2,5x3,5 metra? hlbka 1,2 az 1,3.... da sa jama tejto velkosti vykopat aj rucne, nakolko mam uzky chodnik popri domu. Viete mi poskytnut aj nejake tipy, resp veci co mam na pamati, resp comu sa vyhybat atd. Velmi pekne dakujem za kazdu radu. Silvia
Odpovedať
@silviaanderson málo muziky za vela peňazí. Žiadny z ilustračných bazénikov by som nechcel ani zadarmo, najmä s kvetinkami okolo, to je otročina vyťahovať ten popadaný bordel, navyše rozmer bazéna je ledva na dve zabratia. To už radšej nejaký nafukovací/nadzemný, alebo polozapustený.
Odpovedať
jasne, ze sa da kopat aj rucne, otazka je v akej zemine budete kopat, u rodicov sme kopali ovela vacsi bazen rucne a vykopali sme ho, ale zem bola luxusna a islo to ako do masla. Otazka je co potom s tou zeminou, tu bude treba niekam odviezt, zmesti sa tam auto? Pri tych rozmeroch to je cca 11m3 zeminy, to su cca 2 nakladne auta. Naklady na beton a zelezo pri uvedenych rozmeroch nebudu velke, nanajvys par sto eur, otazne je co s tym potom dalej - myslim tym finalnu upravu (obklad, dlazba, fontanka/vodopad atd). To ma byt kupacie jazierko, ci len okrasne? Nejaka filtracia by sa tiez zisla.
Odpovedať
ma to byt skor okrasny bazen, bez kvetiniek, jednalo o ilustraciu bazena a nie doplnkov... filtracia by mala byt zabezpecena prave cez tu fontanu resp vodopad, plus mozno jedna mensia na vyse. Ma to ale skuzit na osviezenie, takze radi by ste si tam sadli, namocili sa - nie je umyslom mat plavecky bazen. len potrebujem vediet oriantacnu cenu na naklady atd. Dala som si to nacenit jednej firme, ale rada by som mala ako taky prehlad. Odvoz zeminy by tiez uskutocnila firma :)
Odpovedať
@silviaanderson cenu ti povedat neviem ale kamos si taky bazen pred par rokmi postavil, svojpomocne, iba bez fontanky, ale povedal ze uz by do toho nesiel, lebo ked zaratal finalnu upravu tak uz to vyslo skoro ako kupovany bazen a navyse uz by si nedaval bazen zarovnany so zemou lebo sa strasne spini.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahoj.. zu je to dost stara tema,ale chcem sa spytat, robili ste si tento bazenik???? mytiez rozmyslame nieco take na ochladenie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?