Má niekto elastickú záhradnú hadicu?

Ľahká (0.85 kg) elastická hadica, ktorá sa po napustení natiahne z 8 na 22.5 m
Odpovedať
Profilova fotka
@misha079 podla mna to je sprostos ktora ti vydrzi na rok
Odpovedať
je to paradna vec, velmi dobre sa s tym pracuje zatial ziadne poskodenie mam ju asi 3 mesiace ale aku zivotnost to ma to ti neviem povedat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Objednali sme jednu, po prvom napustení povolil látkový materiál, urobila sa bublina na gumenom materiáli a praskla. Reklamovali sme, druhá hadica nám vydržala asi týždeň - ten istý problém. Vôbec neodporúčam - veľká reklama a zbytočne vyhodené peniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
to uz je lepsia ta zatocena plastova. pouzivam ju 3roky a v pohode.
Odpovedať
blbosť ako mrak, kúpil som manželke zo zľavového portálu, namiesto rýchlospojok ako je na obrázku boli iba závitové matice, guľový ventil plastový ktorý vydržal asi 10sekúnd, potom tlak odstrelil jednu koncovku ktorú som vymenil a používali sme mesiac do skončenia sezóny aj to tak že sme dávali pozor aby tlak nebol príliš vysoký, po zime a jari sme vybrali a zistili že hlavica cez zimu praskla, proste skvelí plast. Akože ani som nečakal zázraky takže ma to neprekvapilo.
Odpovedať
Ahoj, mame ale originál z top shop, nie napodobeniny za lacný peniaz. Teraz to je druhý rok. Bez problémov. Odporúčam, predtým sme mali tažké gardeny a je to neporovnateľne. Naša je modrá.
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho co citam tu v tejto diskusii, tak sa oprat raz neoplati kupovať tie lacne napodobeniny, ale vidno, ze kto si kupil original, tak tá je OK a funguje.... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?