Kvetináče do exteriéru na muškáty alebo petúnky

Profilova fotka
Prosím poradte máme bielo-sivý domček a kameň na dome a stĺpoch od Vaspo Stone Považan- čierny... aké kvetináče by sa hodili a máte skúsenosti že sú super a oplatia sa? Chcem niečo kvalitné, pekné a moderné,diky za rady!
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 Neviem presne, či máte na mysli nádoby na položenie alebo na zavesenie. Ak plánujete pestovať previslé petúnie a muškáty, potrebujete nádoby na okenné parapety vonkajšie alebo závesné. Tam sa dá vybrať len z plastov alebo prútené koše, ktoré sú vystlané fóliou. Vyzerajú nevšedne a moderne. Závesy si môžete zadovážiť kovové. Samozrejme na požiadanie vám umelecký kováč vyrobí aj kované, čierne závesné nádoby, ktoré budú ladiť. Ak potrebujete poradiť aj o vhodných kombináciáchrastlín do Vašich novým kvetináčov, prihláste sa na odber bezplatných Tipov pre pestovateľov okrasných rastlín v balkónových hrantoch - http://eepurl.com/KETK1 a Váš domček bude prekvitať.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 ja som si minulu jar kupila tieto marety, totalna spokojnost... http://www.plastiaobchod.cz/Truhliky-... su v neskutocnych farebnych kombinaciach, nie len tie co su vyskladane, ale vies si objednat svoju kombinaciu aku len chces. a mam v nich zrovna muskaty na oknach :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za rady chcem na okenné parapety vonkajšie rozmýšlam o samozavlažovacích kvetináčoch Lechuza balconera color máte niekto skúsenosť plánujem pestovat petunie a muškáty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 ahoj su krasne kvetinace co si dala link, len ja mam problem pri bungalove, ze ked pestujem muskaty previsle alebo petunky urobi sa mi velky previs a kvetinace mi padaju na zem. Neviete niekto poradit cim to upevnit ale aby som nemusela vrtat do zateplenia? Hm a este mame rohove okno tak to som uz v koncoch ako crepniky zaistit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Stelka plánujem ich kupit a tie v tmavosivej farbe len tiež sa bojím toho previsu vie nám niekto poradiť ako si poradit s tým aby to nepadalo z okna? Tiež nechcem vrtat do fasady. Stelka mám bielu fasádu ty tiež myslím nešpinia ti kvety fasádu?
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 @stela V tejto diskusii nájdete zaujímavé info http://www.modrastrecha.sk/forum/zahr... Aj o zabezpečení muškátov voči padaniu. Existujú spôsoby aj bez vŕtania do zateplenia, rôzne plôtiky, kovania, alebo jednoducho položiť kamene do nádoby, prípadne nevytvárať príliš veľké previsy. A ešte zaujímavý link tu http://www.zahrada.cz/forum/balkonove... http://www.konev.cz/diskuse/upevneni-...
Odpovedať
Profilova fotka
@lusiana999 nie moja nespinia, to je v pohode:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?