Kto vyrába detské preliezky a šmyklavky?

ahojte, poprosim o radu...Vie mi niekto daj kontakt na realizatora detskych preliezok do zahrady? na jesen jedna holka mala vo fotobloku ze to vyrabaju, no nemozem to najst. Dakujem za kazde info.
Odpovedať
@rybenka79 ahoj, my asi budeme brat od tychto http://superhracky.mimishop.sk/ daju sa tam najst aj za celkom dobre ceny. zmontovat si to ale musime sami.
Odpovedať
@daktarin dakujem, perfektna stranka..tuto som nenasla. Presne su tam 2 typy co sa synovi pacia! presne ta zostava co sme dali nacenit aj v baumaxe je o 300eur lacnejsia. dakujem
Odpovedať
@rybenka79 nemas za co :-) ktoru ste si dali nacenovat? 300€ je teda dooooost velky rozdiel =-) i ked, mozno v tom je doprava a montaz.
Odpovedať
my mame tiez od nich domcek so smyklavkou,manzel sa troska potrapil ale zlozil :-) ale viem ze ti pani co to doviezli spominali ze aj skladaju ak treba,samozrejme za nejaky poplatok,tak neviem,treba sa na to spytat,ale sikovny manzel alebo niekto znamy to urco zvladne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme prave cez vikend objednali z www.junglegym.sk. maju teraz vyrazne zlavy na zostavy, po preluskani webu t.c. asi najnizsie ceny. doprava do domu zdarma, cakanie 3 tyzdne, bez montaze v cene. najskor sme si chceli zostavu urobit svojpomocne, no po zratani, co by nas vyslo drevo, drobne opracovanie stolarom, natery, spojovaci material, kotviaci material, smyklavka a ine doplnky + event. doprava... cenovo sme sa vysplhali na uroven rovnako vysoku, ako na spominanej stranke =-) a teda by nas to stalo okrem tohto aj kopec "behania" a casu.
Odpovedať
@maruskab dakujem za typ, tie ceny isli poriadne dolu! tiez sme to dali nacenit, zvazujeme vsetky moznosti. U nas musi byt domcek vacsi, smyklavka, horolezecka stena. Hupacky syna nezaujimaju. Travu nam prave idu robit a tak musime to riesit, slubili sme to drobcovi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@rybenka79 ak ešte nemate ja som našla na internete super stranku preliezky trubíny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?