Kosačka vs. vyžínač pre ženu

Ahojte, poradili by ste, co by bolo vhodnejsie pre zenu na zahradu okolo 700 m2....je tam viac menej trava, sem tam nejake dive ruze, ale nie hrube len take stonky, co opatovne rastu, ked ich predtym pokosili.... Urcite by to malo byt motorove, nakolko tam nie je elektrina, ale neviem si dost dobre predstavit ako by som sa "natahovala skrz vahy" s kosackou pri nakladani do/z auta....nie vzdy tam bude niekto so mnou...ale na druhej strane je to dost m2...tak neviem.... poradte, s cim mate lepsie skusenosti, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
no ale s vyžíňačkou tiež nie je sranda ,mať to zavesené cez chrbát a kosiť 700 m2 fúú ... my máme 400 m2 záhrady , kosíme vyžínačkou teda manžel kosí ale ja som to skúsila len raz a len kúsok ale nebola to sranda ,asi by som šla do tej kosačky a vybrala nejaký ľahší model (ak nejaký existuje ,neviem,netuším) najlepšie ti poradia priamo v predajni
Odpovedať
@kefrinky Použil by som motorovú na kolieskach so železnými nožami. Ak bude ťažká, pomôže manžel pri nakladaní. Ako píše @skiny , nosiť ťažké hovado na pleci nie je sranda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?