Kedy kúpiť keramický bazén?

Profilova fotka
Ahojte, uvazujeme nad kupou keramickeho bazena. Momentalne bezia u predajcov "jesenne" alebo " posezonne" zlavy. Rozmyslame ci ma zmysel z hladiska cien kupovat teraz. Zda sa mi ze po minule roky boli v zime ceny este vyhodnejsie. (Samozrejme i nstalacia na jar) Aku mate skusenost? Kedy ste kupovali vy? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Najde sa niekto kto by vedel poradit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@zuffovaeva obnovujem tuto temu, kupili ste nakoniec keramicky bazen? Resp. Najde sa tu niekto kto ma skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano kupili. Najvyhodnejsie sa kupuje v januari.
Odpovedať
@zuffovaeva prezradis kde ste ho kupovali? Nam bolo povedane ze ceny dole mimo sezonu velmi nejdu. Ako ste spokojni? Co by si po skusenosti odporucila?a neodporucala? Od priprav, cez typ bazenu, velkost - vs. Oddychove zony, povrch, farbu, po technologie a pod. Viem, zvedava som ale momentalne je to tazisko mojho zaujmu. Velmi by ma tesilo ak vyberieme dobre , je to navzdy.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali v mountfielde, ale tento typ uz nepredavaju. Farbu mame perlovu bielu, voda je potom pekne belasa. Velkost sme vyberali tak aby plocha bola do 25 m2 (ca 8×3) v tom pripade netreba stav povolenie. Pre deti, aj starsie, ideal a pre dospelych dobre na schladenie. Sportove vykony v plavani tam s muzom nerobime, aj ked s protiprudom by sa asi dalo, ale taky typ plavania nemusime. Inak mame salinator a automaticky davkovac chloru. Problem s tym chlorom je, ze stupen davkovania sa nastavuje rucne - co nie vzdy trafis, resp treba skusenost. Na ohrev mame tepelne cerpadlo a to je super. Zakrytie bazena mame vyriesene bezpecnostnou plachtou, schvalne som nechcela tie 'skleniky', kedze mame bazen v strede zahrady nevyzeralo by to dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?