Kde sa dajú kúpiť anglické ruže na Slovensku?

Vie mi prosím niekto poradiť kde zoženiem na Slovensku jednotlivé druhy anglických ruží? Príp. aké máte skúsenosti s daným predajcom, srdečná vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den...Moj kamarat ma velmi velky sortiment ruzi...Skuste sa kuknut....http://www.queenofgardens.slovakiahiking.net/o_nas.html
Odpovedať
Profilova fotka
v Hornbachu som minulý rok videla aj nostalgické- anglické ruže ...najmä na začiatku bol dobrý výber.
Odpovedať
Profilova fotka
pekny sortiment ruží majú na www.rastlinky.sk, da sa aj osobne pri Slovnafte v Bratislave
Odpovedať
Profilova fotka
Angličania, Nemci i Francúzi neradi dodávajú ruže do východnej Európy lebo sa boja ich množenia bez licencie. Nám sa podarilo doviezť značkové Delbard ruže v obmedzenom množstve. Výpestky od producentov Austin Roses alebo Tantau, žiaľ, nie.
Odpovedať
pred par rokmi som kupila na nemeckej stranke cez net a pekne prislo.este som bola milo prekvapena doverou, ze to nechceli na dobierku, ale zaplatila som potom poukazkou. len skoda, ze nemam stranku ulozenu.ked ale trochu pogooglis najdes.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ja som kupovala anglické ruže David Austin cez ebay priamo z UK prvá várka na jesen už je vysadená a pozerala som že prežili zimu v pohode su vysokomrazuvzdorne.. chcela som nahodit foto z neu do albumu ale žial nedaju sa mi skopírovat.... fotky, druhu várku čakám každým dnom s predajcom som maximálne spokojná ;-) klasický ebay predaj platba cez paypal a zásielka došla nepoškodená ruže boli volnokorenne ale zabalene v zemine a prepravu prežili v pohode ;-)
Odpovedať
Skúste pozrieť :-) www.najlacnejsiedreviny.sk :-) majú tam výborný sortiment a sú spoľahlivý :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@labus máš prosím Ťa niekde kontakt na predajcu anglických ruží? alebo aspoň link cez ebay (od toho čo si kupovala) Ďkaujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite predajcu neodporucam!!! nakupila som u nich za 800 euro rastliny, pri preberani som sa pytala na uplne vyschnute rastliny, ci to je OK. Odpoved bola, ze ano, zimuju a budu v pohode. Po mesiaci vsetky rasili, volala som im, ze co. Ze im mam este dat 2-3 tyzdne a ze keby nie, tak to budeme riesit.. O 3 tyzdne som im volala, ze teda naozaj nic. Opoved, jasne v poho, to sa stava, poslite foto a cislo uctu posleme peniaze. Po zaslani foto mi reklamaciu neuznali, dokonca tvrdia na uplne suchy eukalyptus, ze je uplne OK!!!! peniaze vratit nechcu, ani telefon uz neberu! rozhodne nekupovat!!!!
Odpovedať
ja som kupoval viac kusov cez rosenbauschule.de, platba vopred cez ucet, rasliny prisli pekne, aj s postovnym lacnejsie nez na Slovensku. Velky vyber, spokojost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?