Kde kúpim pekné umelé kvety

Kde kúpim pekné umelé kvety na balkón a okná (z vonka)?
Odpovedať
Profilova fotka
radšej nikde
Odpovedať
@dievcatko2011 To zaujima aj mna. Velmi vela ludi reaguje okamzite negativne, hoci ani netusia, preco ich iny zhana. A pritom ale existuju aj krasne umele kvety, na ktore musi clovek vek siahnut, aby rospoznal, ze naozaj nie su zive. A tiez ich hladam.
Odpovedať
@dievcatko2011 na cintoríne ;-) @lubinkag. :-D
Odpovedať
:-D
Odpovedať
@lubinkag. však napísala že ich zháňa na balkón a okná zvonka. No ja neviem, umelé kvety a iné gýče boli aj v bordeloch / erotických salónoch / privátoch na Slovensku a potom si to začali ľudia ťahať do bytov a domov. Ale už aj odtiaľ to vymizlo. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stastnyjim mas zaujimave vedomosti :-D o povode um.kvetov :-D
Odpovedať
tiež som myslel donedávna že umelé kvety dávajú len cigoši na hrob,pokiaľ som nenatrafil na jeden , ten vypadal ako živý, musel som ho ohmatať a ovoňať aby som sa presvedčil že je umelý,a to už niekoľko rokov, žiaľ neviem odkiaľ bol
Odpovedať
@stastnyjim Je uzasne, ako si ludia myslia, ze maju pravo odsudzovat vkus inych. Nie, posudzovat, ale odsudzovat. Mame pravo vyjadrit nazor, ale treba davat pozor, aby to nebolo urazlive. Tvoj prispevok mi nepride citlivy.
Odpovedať
@jankazb keď človek chodí po svete s otvorenými očami, tak si všíma, kde čo majú. :-D @lubinkag. zasa to neber vzťahovačne. A napísal som iba kde som ich videl naposledy a to bolo na cintrorínoch a erotických salónoch. Citlivý voči komu alebo čomu? Jedine ak necitlivý voči umelým kvetom. Tak to máš pravdu k takejto veci nemám umelecký cit / zmysel / porozumenie. Nie všetci sme umelecký nadaný a máme zmysel a cit pre takúto vec. :-D Takže vlastne si odsúdila ty mňa, lebo u mňa absentuje umelecký cit. ;-(
Odpovedať
@stastnyjim Tak sme si 1:1 ;-)
Odpovedať
@jankazb tak aby si si nemyslela o mne nič zlé, tak už som ich videl, že ich majú aj v Severnej Kórei na oslavách. :-) @dievcatko2011 @lubinkag. Neviem či sú pekné lebo všetci máme iný vkus. Ale teraz bola veľká oslava v Severnej Kórei, tak asi budú mať na predaj.
Odpovedať
naozaj radsej nikde, skoda penazi.... ak mas potrebu nieco skraslovat, vsad radsej na zive originaly ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marschmell Mozno sa neda vzdy "vsadit na zive originaly". A ako pise aj @duzu, existuju aj nezive originaly, ktore od tych zivych rozpoznas, len ak chces odlomit vetvicku, a ono to nejde...
Odpovedať
Profilova fotka
teraz su niektore fakt pekne aj umele, len tazko sa zhanaju, ja som ich chcela na svadbu, pretoze mi bolo luto zivych, ale nezohnala som ich a ked som sa dostala ku kvetinarke ktora mi povedala ze by ich vedela zohnat tak ze by to trvalo nejaky mesiac dva kym by prisli, tak som sa nakoniec na to vykaslala
Odpovedať
@vierka017 Presne, a su sice drahe, ale na nerozoznanie. Porovnala som hortenziu z OBI - umelina az za roh, a to, co je v Bauhase rozpoznas fakt, az ked ju poskodis. Farby prirodzene, tvary verne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@dievcatko2011 ja sa odhodlavam ku kupe umelych tulipanov, nasla som tento eshop, maju ich fakt krasne http://www.novaline.cz/blog/umele-tul...
Odpovedať
@atothova Tie vyzeraju naozaj pekne. Inak mam umelu orchideu, ktora je na nerozoznanie od zivej. Kazdy si musi ochytat, aby sa presvedcil, ze fakt nie je ziva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dievcatko2011 Niektoré umelé kvety vyzerajú naozaj atraktívne, ale osobne by som neinvestoval do výroby ďalších plastov, ktoré neskôr, keď sa nám znepáčia, iba znečisťujú životné prostredie. Radšej žiaden kvet na okne ako plastový.
Odpovedať
no uz radsej zive ako umele, zbytovne ti nato bude sadat prach
Odpovedať
Profilova fotka
zachvilu budu aj umele stromy, aj kriky aj vsetko nie? :/
Odpovedať
@rastislav88 Uz su, a niektore su velmi vydarene. A su aj taki ludia ako ja, ktori - hoci by mali radsej zive - v istych situaciach a etapach zivota volia umele. Aspon do casu, kym budu moct mat zive. No a vtedy chceme tie umelaky mat pekne. Existuju, len su drahe ako fras a nedostat ich vsade a vzdy.
Odpovedať
Ahoj, ja mám v lete živé kvety, ale na jeseň som si kúpila umelé, dajú sa kúpiť krásne vo Flore v Ziline. Tento rok som si dala naaranžovať pani v predajni v Príbovciach, spravila mi to fakt krásne. Pozri na nete obchod s romantikou, tak tam. Boli tam odfotené aj tie moje kvetináče.
Odpovedať
@gabona1 Mas link?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. ale v konecnom dosledku asi radsej nech si ludia kupuju umele ako rezane ;)
Odpovedať
@rastislav88 Preco?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. lebo chudatka rezane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. ide o to, ze zive stromy, kriky, kvety su sice pekne, ale ked ich mame nicit len kvoli nejakej kytici tak je to podla mna zbytocne. Ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@rastislav88 mas pravdu
Odpovedať
@rastislav88 Aky prerod: - zachvilu budu aj umele stromy, aj kriky aj vsetko nie? :/ - ide o to, ze zive stromy, kriky, kvety su sice pekne, ale ked ich mame nicit len kvoli nejakej kytici tak je to podla mna zbytocne. Ci? Z extremu do extremu :-) Takmer na filozoficko-ekologicko-obchodnu debatu :-) Az budem v sucasnom letnom byte nastalo, tak sa zbavim umelych a vsade budem mat zive. Aj kvetinky,a j stromceky, aj kriky, aj kytice.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?