Kde je najvyhodnejsie kupit tuje v Bratislave a okoli?

Profilova fotka
Dobry den, chcem sa spytat, kde v Bratislave a okoli ste kupovali tuje (na vysadbu ziveho plotu)? aku minimalnu vysku pri kupe by tuje mali mat? Vopred dakujem za vsetky odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nic?
Odpovedať
Profilova fotka
skús www.rastlinky.sk Dajú sa kúpiť rôzne výšky. Záleží na tebe, ako dlho chceš čakať na požadovaný efekt a koľko chceš investovať. Malá tuja nízka cena, veľká vyššia cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti7 Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat Osobne odporucam minimalne od metra hore.Tiez sme sa kedysi ulakomili na male,cca 50 cm.Boli sice lacne,ale absolutne nerastli,aj ked nas ubezpecovali,ze male rastu najviac. Opak je pravdou.Kupili sme 1,20 a do roka mali +40cm.Teraz sme kupovali dalsie a tie mali 1,50,su posadene uz nejake 2 mesiace a opat uz nejake cm podrastli. Pokukat nejake zahradne centra,ktore si ich same pestuju.Ja ma nieco od Trnavy,nieco z Tololcian,nieco od Nitry a vsetky su ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@zirafak Dakujem. Presne s tou vyskou mam dilemu, nakolko zopar ludi tvrdilo, ze male tuje sa lahsie ujmu a rychlo rastu.. ale zase nechceme cakat do dochodku, kym dosiahny vysku dospeleho cloveka... :) Dakujem za radu, budem vyberat vzratovo vyssie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?