Kamenná kôra

Ahojte máte niekto skúsenosti s kamennou kôrou?ste spokojní?riešime predzáhradku a váhame či investovať ,ale bude stačiť klasická kôra...
Odpovedať
Profilova fotka
@jetokuko Áno, je to dobrá náhrada za kôru, ktorú vietor nerozfúka, ani vtáci nerozhrabú, v podstate má rozmer 1-3 cm, cenovo dostupná, len by ste mali zvážiť pomer betónových plôch k zeleným plochám na záhrade, aby tam nebolo príliš veľa tvrdého povrchu, alebo kombinovať s klasickou kôrou. Záleží aj na akej veľkej ploche a na akom konkrétnom mieste, ale inak dobrá voľba. Trvalá.
Odpovedať
@jetokuko suseda to ma a velmi si to pochvaluje, vymenila komplet celu klasicku koru za kamennu, lebo jej to stale rozhrabavalo vtactvo na travnik, teraz o to nema ziadnu starost.
Odpovedať
Mám kamennú kôru pár dní, som spokojný, len si treba dať pozor kde budete kupovať, ja som kúpil na dosypanie 25 kg vrecko s frakciou 1-3 (videl som 1-3, 3-6, 3-10), v tom vrecku bol liter vody, blato, a kôra s frakciou 0,3-12. Pri väčšej frakcii jej bude treba viac, lebo veľké časti v jednej vrstve nepokryjú celý podklad, čiže u mňa na pár miestach bolo vidieť geotextíliu, tie miesta som potom dosypal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?