Kamen na skalku,

Poradite zdroj na kamene do skalky. Cca. 20-40 cm priemer okolie Nitry?
Odpovedať
Za Drazovcami je zahradkarstvo,skus tam . aj vonku na dvore maju ukazky
Odpovedať
kupis ho v kazdom lepsom zahradkarstve...
Odpovedať
@aik v nitre na chcenovej, na tej velkej krizovatke, tusim Vasinova sa vola ta ulica je miesto kde maju vela druhov, velkosti kamenov... nikdy som tam nebola ceny netusim ale vzdy mrkam z auta.. ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte, občas sa spomína, že kameň do skalky si človek zoženie v lome. Neviem si to celkom predstaviť - lom, to je ako stavba: robotníci, stroje, zákazy vstupu. Ako to mám prakticky urobiť, prídem tam a opýtam sa na vedúceho? A potom ho požiadam, či by mi nemohli predať (dať?) zopár kameňov na skalku? Totiž inak som kamene nezohnala. Potrebujem aj dosť veľké, cca polmetrové. V záhradníctve majú iba malé (max ako päsť) alebo obrovské solitéry. V potoku je zlý prístup a malý výber. Rieka je dosť rozvodnená, ku kameňom sa dostanem tak v lete. Ďakujem za praktické rady 🙂
Odpovedať
@justina kazdy lom niekomu patri, nejakej firme. Maju to na ceduli pred branou nacapene. Treba si tu firmu pohladat, urcite bude mat aj predaj kamena a kameniva. Zavolas si tam, tam sa poinformujes ako to u nich chodi a ake su ceny, dohodnete sa na dodavke, cene, platbe, doprave... Potom ked to uz budes mat "zuradovane" pojdes do lomu a tam sa s personalom dohodnes aby ti povyberali take balvany, ktore ti vyhovuju. V tom najlepsom pripade si budes sama vyberat, ale kedze je to bansky priestor, nemusia ta tam pustit, je to na ich dobrej voli a ich riziko aby ta tam pustili.
Odpovedať
@zita19 ďakujem! Ja som práve nevedela, či sa so mnou bude nejaký zástupca marketingu baviť kvôli pár kameňom 🙂 skúsim.
Odpovedať
@justina taketo objednavky vybavi SBSkar na vratnici :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?