Jazierkové čerpadlo

Chcela by som poprosiť niekoho kto má doma jazierko aký typ čerpadla si mám kúpiť na 250l jazierko? Aj som hladala nejaké info na nete, ale nejak sa v tom neviznám ,potrebujem aby mi to čistilo tede prefiltrovalo vodu,ale ale zároveň aby my ju čerpalo na malý potôčik naspeť do jazierka?
Odpovedať
@pooppy Trosku odveci, ale musim sa spytat, co ta viedlo k zhotoveniu 250L jazierka na dvore a este aj s potocikom? Vies co ta caka? Zelena mlaka, v nej obvarene chore ryby (ktore uvidis len pocas krmenia), teplota vody dobre cez 30°C, zapach. To nemoze fungovat..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,uz si vybrala cerpadlo? tiez idem robit jazierko s vodopadom a tiez len na nete pozeram no asi uvidim az ked vyskusam:-( zatial sa mi pozdava toto: AQUA NOVA čerpadlo NP-1000 len musim zistit ten prietok vody,chcel by som nieco take ako na fotke:
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Je pravda, že pri veľmi malých jazierkach, menších ako niekoľko tisíc litrov vody je problém udržať vodu čistú. V lete sa prehrieva a v zime komplet zamrzne. Ak už máte tak maličké jazierko, tak odporúčam OASE Filtral 2500 UVC - kompaktný filter s integrovanou 7W UV lampou a čerpadlom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?