Elektronický lapač hmyzu

Chceli by sme kupit na terasu elektr.lapac hmyzu. /muchy,komare/ Na nete som nasla vela pristrojov,ale rada by som mala nejake osobne skusenosti.Ci to naozaj funguje, ci sa oplati kupit.
Odpovedať
nikto nepouziva?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ale čoby nie! používam el. lampu, do ktorej sa dosť ťažko zháňa náhrada. Kvalitnejšia stojí okolo 100 evri, náplň 15 evri. Odporučujem navštíviť rybársky obchod a informovať sa. Pretože tá moja lampa sa na náš trh dovážala dva roky a náplň som zohnala v Maďarsku! Náplň vydrží 30 dní, takže žiadny lacný špás! Ešte sú na trhu lampy so špec.žiarivkou, ale keď tam vletí mola, tak ju lampa upáli a dosť to cítiť. A na záver - nič nie je na 100%. Mňa ten komár štipne zrejme cestou ako letí k tej lampe - hajzlík! Dosť sa mi osvedčili rôzne repelenty. Treba si len vybrať vyhovujúcu značku, lebo niektoré zapáchajú. Na muchy to nefunguje. Jedine všetko zakrývať, alebo sieť na dvere.
Odpovedať
@cinter diky, to si ma moc nepotesil. Netusila som, ze je tam nejaka napln. Myslela som, ze to fungue na principe nejakeho ziarenia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?